Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Meryem Uzerli’ye Muhteşem Yüzyıl için bir tavır da Pelin Karahan’dan geldi!

Meryem Uzerli’ye Muhteşem Yüzyıl için bir tavır da Pelin Karahan’dan geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihinin en önemli yapımlarından birisi olan Muhteşem Yüzyıl, dünyanın birçok ülkesinde yayınlandı. Çok başarılı bir iş olmasının yanı sıra, yapımcı Timur Savcı da kendi adına büyük bir risk almıştı. Yapımcı hayalini gerçekleştirmek için her türlü fedakarlığı yaptı ve ortaya da muhteşem bir dizi çıktı.

Hürrem Sultan karakteri ile bu dizi sayesinde ünlenen Meryem Uzerli ise projenin bir noktasında tükenmişlik sendromu yaşadığını gerekçe göstererek diziden ayrıldı. Ekibi öylece bırakan ve Almanya’ya dönen oyuncu, yıllar sonra hem yapımcı hem de oyuncular tarafından yeniden gündem oldu.

Timur Savcı katıldığı bir programda Meryem Uzerli’nun bu tavrını eleştirmiş ve ekip arkadaşlarına karşı büyük saygısızlık ve şımarıklık olarak nitelendirmişti. Şimdilerde Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde rol alan Pelin Karahan da o dönemde Muhteşem Yüzyıl ekibinin bir üyesiydi.

Pelin Karahan, yıllar sonra eski rol arkadaşını eleştirdi. Oyuncu, Meryem Uzerli’nin o dönemki tavrı sorulunca şöyle konuştu: “Doğru bir tavır değildi, hoş bir şey değildi bizim yaşadığımız süreç. Ben de oradaydım çünkü. Hepimizin zor durumda kaldığı bir dönem oldu. Timur abi zaten gerekli açıklamayı yapmış.”