Ana sayfa Dizi Haberleri Ru dizisinde Emre Karayel ile Meryem Uzerli uyumu çok başarılı oldu!

Ru dizisinde Emre Karayel ile Meryem Uzerli uyumu çok başarılı oldu!

tarafından ker_def

Gain platformunda yayınlanan RU dizisi, 24 Mayıs’ta izleyicilerle buluştu ve büyük de ilgi çekti. Meryem Uzerli ile Emre Karayel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin sosyal medyada çok olumlu yorumlar alması projenin başarısını perçinledi.

Sosyal medyada gelen olumlu yorumlar ile başrol ikilisi Meryem Uzerli ile Emre Karayel’in keyfi de yerine geldi. Geri dönüşlerin çok olumlu olmasını değerlendiren ikili, bir kez daha farklı bir projede buluşma konusunda yeşil ışık yaktı.

İkilinin mesajı şöyle: “Neden olmasın? Dizinin devam etmesi söz konusu ama şu an net değil. Gönlümüz bu ekibin yoluna devam etmesinden yana. Yeni projelerde de buluşmak isteriz.”

Sette müthiş bir uyum yakalayan Karayel ve Uzerli, birbirlerine övgü dolu sözlerle iltifatlarda bulunmayı da ihmal etmedi.

Meryem Uzerli, partneri Emre Karayel için şu açıklamayı yaptı: “Kadrodaki Emre’yi duyunca çok mutlu oldum. Emre ile tanıştıktan sonra kaslarım çok etkilendi; gülmekten ağrıyorlar. Diş doktorum bile ‘Emre ile çok buluşma’ diyecek.”

Emre Karayel ise Meryem Uzerli’nin çok enerji dolu olmasından etkilendiğini vurgulayarak, “Meryem’in enerjisi yeter. Modunuz düşük bile olsa ona ‘merhaba’ deyin, bir anda tüm havanız değişir. Dışarıya karşı hep öyledir” açıklamasını yaptı.