Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’den doğacak kızı için fantastik bir yorum!

Özge Özpirinçci’den doğacak kızı için fantastik bir yorum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, doğum için adeta gün sayıyor. Burak Yamantürk ile sade bir nikah töreni ile evlenen oyuncu, 3 hafta sonra kızını dünyaya getirecek. Henüz bebeği için bir isim kararı almadıklarını belirten Özge Özpirinçci, kendisine de çok dikkat ediyor.

Elbet Bir Gün isimli dizide başrolde yer alan Burak Yamantürk ile birlikte bir mekandan çıkarken görüntülenen Özge Özpirinçi, basın mensuplarının kendisine yaklaşırken dikkatli olmalarını rica etti.

Oyuncu, “Çok iyi, az kaldı, her şey yolunda, sağlıklar yerinde” diye konuştu. Eşi Burak Yamantürk’ün kızının yüzünü görmeden isim belirlemek istemediğini belirten Özge Özpirinçci, “Burak yüzünü görmeden ismini koymayacak” ifadesini kullandı.

Burak Yamantürk de 3 hafta olduğunu ve henüz karar vermediklerini ifade etti. Özge Özpirinçci, bir youtube programında ise kızının akrep burcu olmasını istemediğini söyleyerek dikkatleri çekti.

Akrep burcu olan arkadaşları bulunduğunu ve onları çok sevdiğini anlatan Özge Özpirinçci, “Akrep kendisine çok zarar verebilen bir burç. Karanlık şeyi çok olan, kendini çok eleştiren, kendine hırçınlık yapan bir burç” ifadesini kullandı.

Oyuncu bir başka röportajında ise bu sözlerinin fantastik bir yorum olduğunu ifade ederek, “Canı ne istiyorsa o olsun, sağlıklı olduktan sonra önemli değil” diye konuştu.