Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan için Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin tek bir kötü yanı var!

Pelin Karahan için Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin tek bir kötü yanı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıbrıs Zafere Doğru isimli TRT1 dizisinde İnci karakterini canlandıran Pelin Karahan, Cuma akşamları hayranları ile ekranda buluşmaya devam ediyor. Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu ve Gülper Özdemir ile birlikte dizinin başrolünde yer alan oyuncu, fırsat bulduğu zaman İstanbul’a gelerek ailesi ile görüşüyor.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken oyuncu, yeni imajını paylaştığı fotoğrafları ile de büyük beğeni topladı. Kıbrıs ile İstanbul arasında gidip geldiğini anlatan Pelin Karahan, “Yeni imaj bir şey yok. Saçlarım 8-9 aydır aynı. Bir fön çektiriyorum yeni bir imaj gibi algılanıyor” diye konuştu.

Pelin Karahan için Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin tek bir kötü yanı var! 7

Kıbrıs ile İstanbul arasında gidip gelmenin kendisini yorduğunu anlatan oyuncu, çok yorucu bir dönem yaşadığına değindi. Çocuklarını uzun süre yalnız bırakamayacağını anlatan oyuncu, dizi çekimleri nedeniyle bu duruma katlanmak zorunda olduğunu ifade etti.

“Biraz yorulacağız, yapacak bir şey yok” diye konuşan oyuncu, dizinin ikinci sezonda isminin neden değiştiği konusuna da değindi. İlk sezonda Bir Zamanlar Kıbrıs ismi ile yayınlanan dizi, ikinci sezonda ise Kıbrıs Zafere Doğru ismini aldı.

Pelin Karahan, “Bir hikaye anlattığımız için savaş ile başlayıp, barışa doğru giden, bir zafere doğru bir hikaye olduğu için. Değişik dönemlerde değişik isimler olabilir” açıklamasını yaptı.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin setinde çok güzel bir ekibin yer aldığını ve dostlukların da güzel olduğunu anlatan Pelin Karahan, diziden memnun olduğunu anlattı.

Dönem dizilerine doyduğunu anlatan Pelin Karahan, şehir dışında bir iş olması dışında her şeyin kendisi için iyi olduğunu sözlerine ekledi.