Ana sayfa Sosyal Medya Emre Karayel için Ru dizisinin çok başka bir anlamı var!

Emre Karayel için Ru dizisinin çok başka bir anlamı var!

tarafından ker_def

Ru dizisinde başrolde yer alan Emre Karayel, tiyatro projelerine devam ediyor! Ru isimli Gain platformu için hazırlanan yeni dijital dizide Meryem Uzerli ile birlikte başrolde yer alan isim Emre Karayel oldu…

Oyuncunun projenin başladığı dönemde oğlu Can’ın daha çok küçük olduğunu ve dizi çekimleri de 6 ay kadar sürdüğü için özel bir dönem geçirdiği biliniyor.

Tecrübeli oyuncu, diziyi 2 yıl önce çektiklerini hatırlattı ve şöyle konuştu: “Hepinizin bildiği gibi diziyi 2 yıl önce çekmiştik. Yolu açık ve uzun olsun. İzmir Urla’da çektik ve dizi için 5-6 ay oralarda kaldık. Oğlumuz Can, oraya gittiğimizde kundaktaydı. Dizi bittiğinde emekleyip büyümeye başladı.”

Geceye eşi Gizem Karayel ile birlikte katılan oyuncu, tiyatro faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. İki yaşındaki oğulları bulunan çiftin mutluluğu da dikkatlerden kaçmadı.

İki yaşında bir oğulları olan çift, “Bizim çocuktan sonra hayatımızda çok bir şey değişmedi. Özel davetler dışında çok dahil olamıyoruz. Hayatımız çok koşturmacalı ve çalışarak geçiyor. Ama onun dışında her şey güzel. Mutluluğun formülü huzurda. Yeter ki çalışalım, yeter ki üretelim” diye konuştular.