Ana sayfa Sosyal Medya Mine Tugay, doğum gününü kutladı; zamana meydan okuyor, yaşını duyanın ağzı açık kalıyor!

Mine Tugay, doğum gününü kutladı; zamana meydan okuyor, yaşını duyanın ağzı açık kalıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin unutulmaz dizisi ‘Zalim İstanbul’da ki ‘Şeniz’ karakterinden sonra ekranlara ara veren Mine Tugay, ‘Güler Kirel’  karakteri ile sadece 2 bölümlük konuk oyuncu olarak  ‘Hükümsüz dizisinde yer almıştı. Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncu sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor.

Hayranları oyuncuyu en kısa zamanda yeniden ekranlarda görmek istese de Mine Tugay şu sıralar sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündem oluyor. Oyuncu adına yeni sezonda herhangi bir dizi gelişmesi yok. Ancak hayranları yeni sezonda Mine Tugay’ı da yeni bir rolle görmeyi çok istediklerini sosyal medya paylaşımlarında belirtiyor.

Mine Tugay, doğum gününü sosyal medyadan nasıl kutladı? Oyuncunun yaşını duyanın ağzı açık kalıyor! 3

28 Temmuz doğumlu Mine Tugay kendi doğum gününü yine instagram’da paylaştığı bir fotoğrafının altına; ‘İyi ki doğdun Mine, iyi ki buradasın’ yazarak kutladı.

Mine Tugay, doğum gününü sosyal medyadan nasıl kutladı? Oyuncunun yaşını duyanın ağzı açık kalıyor! 4

43 yaşını bitiren güzel oyuncu, yukarıdaki fotoğrafını paylaşarak, fotoğrafın altına, şair Oruç Aruoba’nın ‘ ‘Yazılamayan Zaman’ şiirinin şu dizelerini de ekledi; “Yazar beni yavaş yavaş özenli azalta azalta görkemli, sanki dolduracakmış olduracakmış gibi. Halbuki sıyırıp düşürmüştür tırnağımdaki çürüğü, parmağımdaki yarayı kabuk kabuk geçirmiştir, geçerken, sanki çoğalta çoğalta yazarak beni: özenli görkemli.”

Mine Tugay, doğum gününü sosyal medyadan nasıl kutladı? Oyuncunun yaşını duyanın ağzı açık kalıyor! 5

Yıllar geçtikçe güzelleşen oyuncu adeta zamana meydan okuyor, yaşını duyanların ağzı açık kalıyor.

Birçok hayranı oyuncunun 43 yaşında olduğuna inanamadıklarını belirtiyorlar. Mine Tugay, oyuncular arasında en iyi yaş alan isimlerin başında geliyor.