Ana sayfa Sosyal Medya ‘Kalp Yarası’ dizisinin yıldızı Yağmur Tanrısevsin’den çok özel pozlar ve açıklamalar peş peşe geldi!

‘Kalp Yarası’ dizisinin yıldızı Yağmur Tanrısevsin’den çok özel pozlar ve açıklamalar peş peşe geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de yayınlanan ‘Kalp Yarası’ adlı dizide Gökhan Alkan ile baş rolü paylaşan Yağmur Tanrısevsin’in şu sıralar keyfi yerinde.

Çekimleri Antakya’da devam eden dizinin reytingleri gayet iyi gidiyor. Dizide ‘Ayşe’ karakterine hayat veren güzel oyuncu Şamdan Plus dergisinin bu haftaki sayısına kapak oldu. Güzel oyuncu dergiye birbirinden güzel pozlar verdi ve çok özel açıklamalarda bulundu.

'Kalp Yarası' dizisinin yıldızı Yağmur Tanrısevsin'den çok özel pozlar ve açıklamalar peş peşe geldi! 10

Tanrısevsin, ‘Hayatınızla ilgili kritik kararlar alırken mantığınızla mı, yoksa duygularınızla mı hareket edersiniz?’ sorusuna, iş yaşamında mantığımla hareket ederim yanıtını vererek; “Ben aslında her şeyi planlayan bir insanım. Kendi işimle ilgili daha iyi olabilmek adına mantığım hep yanımda. Geliştirilecek yönlerim, almam gereken eğitimler, set zamanlarındaki çalışma disiplini. Burada mantığım hakim. Ama bir senaryo geldiğinde, canlandıracağım rolle kuracağım bağ, oynamak istediğim karakter, o rolü benimseme noktasında duygularım belirleyici oluyor.” açıklamasını yaptı.

'Kalp Yarası' dizisinin yıldızı Yağmur Tanrısevsin'den çok özel pozlar ve açıklamalar peş peşe geldi! 11

Sektörü yakından takip ettiğini söyleyen Yağmur Tanrısevsin, “Kim ne yapıyor, nasıl yapıyor inceliyorum. Bu bilgileri bir filtreden geçiriyorum; Kalıcı olma filtresi… Benim kendime çizdiğim uzun bir yol var. Bu yolu kendim yürüyeceğimi biliyorum. Orada yalnızım. Bu yolculuk, endişe duymamı engelliyor. Bazı zamanlarda sabırlı olmamı sağlıyor.” dedi.

'Kalp Yarası' dizisinin yıldızı Yağmur Tanrısevsin'den çok özel pozlar ve açıklamalar peş peşe geldi! 12

Şu sıralar işiyle aşk yaşadığını söyleyen oyuncu kalbinin boş olduğunu ima etti. Tanrısevsin, “Ben hayatımda önem verdiğim şeyleri çok değerli görürüm. Bu işimse, işimi en iyi yapmaya çalışırım. Aşksa, aşka duyduğum saygı ve aşkım için yapacağım şeyler de aynı değerdedir benim için. Şu an yaptığım işle aşk yaşıyorum. Çok mutluyum diyebilirim.” açıklamasını yaptı.

'Kalp Yarası' dizisinin yıldızı Yağmur Tanrısevsin'den çok özel pozlar ve açıklamalar peş peşe geldi! 13

Oyunculuğun dışında, seramik tasarımcılığı eğitimi de aldığını belirten Yağmur Tanrısevsin, ileride bu konuda sürprizleri olabileceğini de dile getirdi.