Ana sayfa Sosyal Medya Misafir dizisi bitiyor ama Hazal Kaya’nın diğer dizisi patlama yapacak!

Misafir dizisi bitiyor ama Hazal Kaya’nın diğer dizisi patlama yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, yeniden televizyon ekranına Misafir isimli diziyle dönüş yaptı ama beklentiler gerçekleşmedi. Buğra Gülsoy ile iyi bir partnerlik süreci geçiren oyuncu, uzun bir aradan sonra dönüş yaptığı televizyon ekranında bir şanssızlıkla daha yüzleşti.

Misafir isimli dizinin final yapmasına karar verildi. 9 Aralık perşembe akşamı yayınlanacak olan beşinci bölüm ile birlikte dizi ekran ömrünü tamamlamış olacak. Reyting düşüklüğü nedeniyle yaşanan bu durum oyuncunun hayranları için de kötü bir sürpriz oldu.

Ancak Hazal Kaya’nın bir başka dizisi daha var. Netflix’te yayınlanması beklenen dizinin çekimleri bitti. Hazal Kaya’nın başrolünde yer aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli diziyle ilgili önemli bilgiler ortaya çıktı.

Hazal Kaya, Youtube üzerinden yayınlanan “İbrahim Selim İle Bu Gece” isimli programda yeni dizisi hakkında yaptığı açıklamalar ile hayranlarını bir hayli meraklandırdı. Dizide Esra isimli karakterde izleyeceğimiz oyuncunun şarkı söyleyeceğini açıklaması heyecanın daha da artmasına neden oldu.

Zaman yolculuğu yaparak geçmişe giden Esra karakteri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile de temas kuracak ve izleyicileri çok duygulandıracak anlar yaşanacak.

Misafir dizisi bitiyor ama Hazal Kaya'nın diğer dizisi patlama yapacak! 7

Bir zaman yolculuğu hikayesi olan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde, Esra karakteri 2022 yılından 1919 yılına doğru gidiyor. Hikayede Esra karakteri Atatürk’ü kurtaran birisi olarak sergilenecek.

Hazal Kaya, bu detayı şu sözlerle aktardı: Esra öyle bir şey yapıyor ki 1919’da Mustafa Kemal’in hayatını kurtarmak zorunda kalıyor ve gerçekten hiç bir fikri yok dönemle ilgili. Bir kere Mustafa Kemal’i kurtarabilme fikri çok acayip… Benim için rüya gibi bir set süreciydi 8 bölüm ve benim okuduğum en iyi senaryolardan biriydi. Elif (Usma) gerçekten, zaman yolculuğu deyince bir sürü boşluk kalabiliyor ama o kadar doğru, o kadar gerçek bir yerden doldurmuş ki karakterleri ve hikayeyi…”

Netflix’in yeni dizisi oyuncunun hayatında yaşadığı en ilginç yapımlardan birisi oldu. Çok sıkı bir ön hazırlık yaptığını aktaran Hazal Kaya, kendisini takıntılı birisi olarak da ifade etti. Oyuncu, iş konusunda takıntılı yapısına uygun şekilde sette 80 tane daha takıntılı insan bulduğu için mutlu olduğunu da söyledi.