Ana sayfa Sosyal Medya Misafir dizisi finalinden sonra, Hazal Kaya hayranlarının büyük korkusu!

Misafir dizisi finalinden sonra, Hazal Kaya hayranlarının büyük korkusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Hazal Kaya hayranları son diziden tatmin olmadı, yenisini istiyor! Hazal Kaya, en son 2019 yılında Bizim Hikaye isimli dizi ile Fox TV ekranında yer almıştı. Yeniden televizyona yine aynı kanalda bu sefer Misafir isimli diziyle dönen oyuncunun projesi ne yazık ki, kötü bitti.

Misafir dizisi her ne kadar umut aşılasa ve güzel duyguları öne çıkartan bir yapım olsa da tutmayan projeler arasına katıldı. Beş bölüm süren dizinin finali yayınlandı ve birçok dizi hayranı da bu duruma çok üzüldü.

Hayal Kaya hayranları da uzun süredir heyecanla bekledikleri oyununun ekranda kısa süreli bir dizide yer almasından ise rahatsız. Gece rolünü canlandırma konusunda ilk başta role girmekte sıkıntı yaşadığını söyleyen Hazal Kaya için, yapılan yorumlarda rolü yeterince iyi sunamadığı eleştirileri yapılmıştı. Travmatik bir geçmişi olan Gece karakterinin sevgiyi öğrenme aşaması oyuncu adına çok önemli bir tecrübe oldu.

Hazal Kaya’yı yine ekranda görmek isteyen hayranları, fazla ara vermeden yeni projelere başlamasını istiyor. Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda Hazal Kaya’nın bu talihsizlik sonrası televizyon dizilerine mesafeli yaklaşmasından korkuluyor.

Oyuncu her fırsatta kendisi için hikayenin ve rolün verdiği mesajın önemli olduğunu söylüyor. Hikaye etkili ve rol de yer almak isteyeceği bir şekilde olur ise Hazal Kaya yapımlara onay veriyor.