Ana sayfa Dizi Haberleri Misafir dizisi reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı?

Misafir dizisi reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de bu sezon yüksek reyting oranları ile açılış yapabilen bir dizi yok. Misafir de çok iyi reytingler elde edemedi. Ancak dizi gelecek adına umut verdi.

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’an başrollerinde yer aldığı yeni dizinin perşembe gibi çok zorlu bir günde ekrana başlaması dikkat çekici. Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova ile Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın karşısında Misafir dizisinin orta seviyede reytingler elde ettiğini söylemek gerekiyor.

Hikayesi çok beğenilen dizide Buğra Gülsoy ile Hazal Kaya ikilisi de geniş bir izleyici kitlesinden olumlu yorumlar aldı. Misafir dizisi sosyal medya yansıması olarak iyi başladı. Ancak reytinglerde oranların daha iyi gelmesi gerekiyor.

Misafir’in ilk bölümü tüm kişiler kategorisinde ortalamanın altında kaldı ve günü 12. sırada tamamladı. AB’de 6. olan dizi, ABC1’de ise 10. durumda bulunuyor. her iki kategoride de dizinin ortalama oranları yakaladığını söyleyebiliriz.

Önümüzdeki haftalarda Misafir dizisinin reyting yükseltmesi için fırsatları var. Eğer diziye gösterilen ilgi biraz artar ise işlerin düzelmesi mümkün görünüyor.