Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde akıllara yazılan söz Camdaki Kız’da da ortaya çıktı!

Kırmızı Oda dizisinde akıllara yazılan söz Camdaki Kız’da da ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda isimli tv8 dizisi Cuma akşamları yayınlanıyor. Kanal D ekranında ise perşembe akşamları Camdaki Kız dizisi büyük bir ilgi görüyor. İki dizinin yapımcısı da OGM Pictures… İki dizi de Gülseren Budayıcoğlu’nun imzasını taşıyor…

Geçen sezon Kırmızı Oda dizisinde dikkat çeken bir sahne, yeni sezonda Camdaki Kız’da da tekrarlandı. Kırmızı Oda dizisinin ilk fragmanına da yansıyan ve Doktor hanım karakterinde Binnur Kaya’nın ifade ettiği şu söz akıllarda kalıcı oldu:

“Ne demiş Şemsi Tebrizi; bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını…”

İşte bu önemli sözler İranlı mutasavvıf Şemsi Tebrizi’ye ait. Dizi hayranları bu sahnenin bir benzerini Camdaki Kız’ın 19.bölümünde izledi… Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakteri içini Enis Arıkan’ın canlandırdığı Muzaffer’e döktü… Çıkmaz bir sokakta olduğunu hissettiren Nalan, Sedat’ın kendisini aldattığını öğrenmesinin ardından evi terk etti.

Nalan ile Muzaffer buluşmasında hayatın garipliklerini gören ve bir anda her şeyin alt üst olduğunu söyleyen Nalan’a Muzaffer şu sözlerle yanıt verdi:

“Tam olarak emin değiliz. Hayatın altının üstünden kesin olarak daha kötü olduğundan.”

Nalan ise, “Ben aslında hayatın altını da üstünü de gördüm Muzo” şeklinde yanıt verdi.

Kırmızı Oda dizisinde de izleyicilerin aklında yer edinen bu sözler aslında iki dizinin yapım ekiplerinin birbirlerinden ne kadar çok etkilendiğini de gösteriyor. İki projenin de hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olması bu tür örtüşmelerin yaşanmasına neden oluyor.