Ana sayfa Dizi Haberleri Misafir dizisinin reytingleri çok üzücü, hayranlar final korkusu yaşıyor!

Misafir dizisinin reytingleri çok üzücü, hayranlar final korkusu yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Misafir isimli yeni dizinin reytinglerinin çok düşük gelmesi hayranlarını bir hayli üzdü. 3. bölümü 25 Kasım akşamı yayınlanan dizi ne yazık ki, perşembe rekabetinde kayboldu…

Umudu, sevginin önemini ortaya koyan ve aile olma bilincini de aşılayan Misafir dizisi, gerçek duyguları ortaya koyan sahneleriyle ilgi gördü. Sosyal medyada dizi hakkında çok olumlu yorumlar yapan dizi hayranları ne yazık ki, ekran başında yapıma yeterince destek sağlamadı.

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı Misafir dizisinin 3. bölüm reytingleri beklentilerin bile altında çok düşük geldi. Tüm kişiler kategorisinde 15. sırada yer alabilen dizi, AB grubunu da 16. olarak bitirdi. ABC1 grubunda 13.’lük alan Misafir için reytinglerde umutsuz bir görüntü oluştu.

Ortalama oranlara yaklaşamayan dizi için Elbet Bir Gün’ün elde ettiği oranlara yakın oranlar gelince izleyiciler de bir hayli üzüldü. Çünkü Fox TV, bu oranlar geldiği için Elbet Bir Gün dizisi için 6. bölümde final kararı almıştı.

Misafir dizisi için de bir final ihtimali ortada ve dizi hayranları bu durumdan çok endişe ediyor. Umutsuz ifadelerle reytinglerin bu kadar düşük gelmesini sorgulayan dizi hayranları Fox TV’nin bu kadar düşük reytingler ile bu yapıma yeterince şans vermeyeceğini düşünüyor.

Karakter çatışmalarının yeterince iyi yansıtılmadığı ve senaryonun fazla naif olduğunu düşünen izleyiciler, diyalogların yetersiz olduğunu ve dizide heyecan unsurunun çok fazla olmadığı yönünde eleştirilerde yapıyor.