Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken dizisinin afişi bile farklı bir yapım olduğunu ortaya koyuyor!

Annemizi Saklarken dizisinin afişi bile farklı bir yapım olduğunu ortaya koyuyor!

tarafından ker_def

Annemizi Saklarken isimli Star TV’nin yeni dizisi yakında izleyicilerle buluşacak. Dizinin hem fragmanları çok dikkat çekti hem de hikayesinin ne kadar farklı olduğuna yönelik izleyiciler de bir farkındalık oluştu. Annemizi Saklarken projesi bu sezonun en ilginç hikayelerinden birisini ortaya koyacak. Dizinin yayınlanan afişi bile mesaj veriyor. Kutsi ile Hande Doğandemir dizinin başrolünde buluştu.

Birçok karakterin öne çıkacağı, her karakterin güçlü bir hikayesinin olması beklenen dizide Handan karakteriyle izleyeceğimiz Hande Doğandemir’in afişte elinde yer alan bebek de önemli bir mesaj veriyor. Küçük yaşta çocuk sahibi olan ve 3 çocuğu ile hayata tutunma mücadelesi veren bir kadının, zengin bir koca aramasını anlatan hikayesiyle dikkat çeken Annemizi Saklarken, genel görüşe aykırı gelecek bazı durumları da yansıtabilir. Örneğin Handan’ın çocukları ile ilgisizliği, koca adayı olarak görülen Dündar’ın dışarıdan çok iyi bir kişi gibi olup da gerçekte psikopatlık derecesinde düşüncelerinin olduğu fragmanlara yansıdı. Bu detaylar da dizinin bir hayli dikkat çekmesini sağladı.

Annemizi Saklarken dizisinin afişi bile farklı bir yapım olduğunu ortaya koyuyor! 7

Yapımcılığını Ojo Pictures’ın üstlendiği “Annemizi Saklarken”, yakında Star ekranında izleyici ile buluşacak. Henüz dizinin yayın tarihi konusunda bir açıklama yapılmadı.

Annemizi Saklarken’in afişi büyük merak uyandırdı. Kutsi’nin ‘Dündar’, Hande Doğandemir’in ‘Handan’ karakterini canlandıracağı ‘Annemizi Saklarken’ ekranda farklı duyguları yansıtacak, farklı bir dizi olacak.

‘Annemizi Saklarken’in yönetmenliğini Barış Yöş üstlenirken senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler var: Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D.Foster ve Güngör Bayrak.

“Annemizi Saklarken”, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle yakında Star’da…