Ana sayfa Dizi Fragmanları Misafir dizisinin yeni sürprizi Selen Öztürk oldu!

Misafir dizisinin yeni sürprizi Selen Öztürk oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Misafir isimli dizinin ilk iki bölümü izleyicilerle buluştu. Ortalamanın biraz altında gelen reytinglere rağmen, sosyal medya yorumlarında çok olumlu bahsedilen dizi ilgi çekmeyi sürdürüyor.

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı dizide Gece karakteri hafızasını kaybetti ve onu kötü bir durumdan kurtaran Erdem de 3 çocuğuyla birlikte evinde misafir etmeye başladı. Ancak Erdem ikinci ikinci bir sürpriz daha var.

Gece’nin annesi olduğunu ve onu çok özlediğini söyleyen Nazan, aileye yeni misafir olarak sürpriz yapacak. Nazan, kızını bırakmayacağını söylüyor, Gece ise onu tanımadığı için gitmek istemiyor.

Misafir dizisinin yeni sürprizi Selen Öztürk oldu! 7

Gece, Erdem ile kalmak isteyince de Nazan, “Gece neredeyse ben de oradayım” diyerek eve yeni bir misafir olarak sürpriz yaptı. Selen Öztürk’ün canlandırdığı Nazan karakteri de izleyicilerin şaşıracağı işler yapacak. Nazan ahlaki olmayan yollarla geçimini sağlayan birisi ve yeni bölümlerde bir hayli öne çıkacak.

Dizinin hikayesi her hafta daha da ilginç bir hale geliyor. 24 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak 3. bölümden 1. bölümü fragmanda bulabilirsiniz.

Nazan Kimdir? Nazan ellisine yakın, hayatta hiç dikiş tutturamamış, geçimini gayrı ahlaki yollarla sağlamış, istemediği halde çocuk sahibi olmuş ama anne olamamış bir kadın. İstanbul’a gelmiş on yedi yaşında. Haliyle de başına hiç iyi şeyler gelmemiş. O da yolunu, önüne çıkan yollara girmekte bulmuş. Hezeyanlı, gelgitli bir tip. Hafif bir bipolar sahibi. Bazen depresif, bazen manik. Süper dengesiz. Madde bağımlısı. Sevgi görmediği için sevgi göstermeyi de bilmiyor. Hatta sevmeyi bilmiyor. Zihni de duyguları da sadece hayatta kalma üzerine programlanmış.