Ana sayfa Dizi Haberleri Modern Adem ile Havva hikayesi geliyor! İçimizden Biri’nin ilk bölüm çekimi tamamlandı!

Modern Adem ile Havva hikayesi geliyor! İçimizden Biri’nin ilk bölüm çekimi tamamlandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara Adem ile Havva’nın aşkının modern bir versiyonu geliyor. Show TV’de yayınlanacak olan İçimizden Biri dizisi fırtınalı bir aşkı ekrana getirmeye hazırlanıyor. İlk tanıtımı yayınlanan dizinin ilk bölümünün çekimi de tamamlandı.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yeni sezonda Show TV’de yayınlanacak olan, başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek’in yer aldığı İçimizden Biri dizisi Marmaris’te çekiliyor. Dizinin ilk bölümünün çekimi tamamlandı. İlk bölümün tamamlanmasının şerefine poz veren dizi ekibinin fotoğrafı da sosyal medyada paylaşıldı.

Modern Adem ile Havva hikayesi geliyor! İçimizden Biri'nin ilk bölüm çekimi tamamlandı! 8

Dizinin ilk tanıtımı birkaç gün önce yayınlanmıştı. Özellikle Özge Yağız hayranlarının büyük bir merakla beklediği dizinin ilk tanıtımı izleyicilerden tam not aldı. Özge Yağız ve Bora Akkaş birbirine çok yakıştırılan bir çift oldu.

Birbirlerine aşık olan müslüman bir genç kızla hristiyan bir erkeğin bir araya gelebilme macerasının anlatıldığı İçimizden Biri dizisinde ayrıca Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün rol alıyor.

Modern Adem ile Havva hikayesi geliyor! İçimizden Biri'nin ilk bölüm çekimi tamamlandı! 9

Yönetmenliğini en son Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde görev alan Ersoy Güler’in üstlendiği dizinin hikayesi şöyle:

Adam (Adem) ile Havva, ayrı dünyaların insanlarıdır. Biri İrlandalı Ortodoks bir papazın oğlu; diğeri geleneklerine bağlı Müslüman ve Türk bir ailenin kızıdır. Adam’ın ailesi yıllar önce tatil için geldikleri Marmaris’e yerleşmiştir. Üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışan Adam, Havva’yı görür görmez aşık olur. Adam, Havva’ya evlenme teklifi eder. Ancak Havva’nın muhafazakar ailesi yabancı bir damat istememektedir. Adam aşkı için din değiştirmeyi göze alsa bile Havva’nın babası Hacı Hünkar, kız kardeşleri ve eşleri bu işin olmaması için elinden geleni yapacaklardır.

İçimizden Biri dizisi, yıllar önce Kanal D’de ekrana gelen ve yayınlandığı dönem tüm Türkiye’yi ekrana kitleyen Yabancı Damat dizisinin konusuna bir hayli benziyor. Bakalım İçimizden Biri dizisi farkını nasıl ortaya koyacak.