Ana sayfa Dizi Fragmanları Sevenlerine duyurulur: Aşk 101’in ikinci sezonunun yayınına az kaldı!

Sevenlerine duyurulur: Aşk 101’in ikinci sezonunun yayınına az kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix için çekilen gençlik dizisi Aşk 101 ilk sezonuyla çok sevilmişti. Genç oyuncuları bir araya getiren ve son derece dinamik hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken dizinin ikinci sezonunun yayınlanmasına sadece dört gün kaldı. Aşk 101’in ikinci sezonu 30 Eylül’de Netflix’te.

Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Yazıcı, Ece Yüksel, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı projenin ilk sezonunun çekimi bir hayli zaman önce tamamlanmıştı.

Alina Boz yaklaşık altı ay önce “Paydos! Sıra sende @netflixturkiye” cümlesiyle bir sete veda fotoğrafı paylaşmıştı. Ancak o zamandan bu yana ikinci sezondan bir daha ses çıkmamıştı. İkinci sezonun yayın tarihi yaklaşık bir ay önce açıklanmıştı.

Sevenlerine duyurulur: Aşk 101'in ikinci sezonunun yayınına az kaldı! 7

1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101, sisteme direnirken bir yandan da yetişkin dünyasına adım atmaya hazırlanan bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor. İlk sezonda lise öğrencisiyken izlediğimiz genç oyuncular ikinci sezonda daha büyümüş halde karşımızda olacak.

Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı dizinin ikinci sezonunun çok farklı bir hikayeyle izleyicinin karşısına çıkacağı belirtiliyor. İkinci sezonda bambaşka olaylar yaşanacak. Osman karakteri ilk kez bir aşk yaşayacak. Işık, Sinan’ı hayata döndürmek için çaba sergileyecek. Ayrıca Eda ile Kerem ikilisi de seçimleri ve ilişkileri arasında sıkışacak.

Bu arada dizinin ikinci sezonunda sürpriz bir isim de var. ATV’nin geçen kış en başarılı işlerinden biri olan ve yeni bölümleri büyük bir merakla beklenen Kardeşlerim dizisinde Aybike karakterini canlandıran Melis Minkari de Aşk 101 dizisinin ikinci sezonunda yer alacak.