Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Monica Belluci’ye benzerliği ile gündem olan Zilan Duru, tanışma fırsatını kaçırmadı!

Monica Belluci’ye benzerliği ile gündem olan Zilan Duru, tanışma fırsatını kaçırmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Monica Belluci’nin Türkiye’ye gelmesi birçok ünlü ismin de onu tek kişilik gösterisinde izleme fırsatı sundu… Dünyaca ünlü yıldız “Maria Callas: Mektuplar ve Anılar” isimli oyunla İstanbul’da hayranlarına güzel anlar yaşattı.

Monico Belluci’yi sahnede izlemeye gelenler arasında bir Türk oyuncu da vardı. Zilan Duru’dan bahsediyoruz… Kuliste dünyaca ünlü yıldız ile bir araya gelen Zilan Duru, benzerlik noktasında da Monica Belluci’yi bile şaşırttı.

Monica Belluci'ye benzerliği ile gündem olan Zilan Duru, tanışma fırsatını kaçırmadı! 10

Bu benzerlik nedeniyle yabancı basında da konu olan ve yapımcıların dikkatini çeken Zilan Duru,
kuliste bir araya geldiği ünlü oyuncu ile fotoğraflar çekti ve paylaşımlar yaptı.

Birbirlerine olan benzerlik fotoğraflara da yansırken, Monica Belluci’nin de Zilan Duru’ya yakın davranması dikkat çekti. İlk kez dünyaca ünlü yıldız ile bir araya gelen Zilan Duru, hem oyunun hem de bu buluşmanın heyecanını yaşadı.

Monica Belluci'ye benzerliği ile gündem olan Zilan Duru, tanışma fırsatını kaçırmadı! 11

1988 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen Zilan Duru, Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde eğitimler aldı ve Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. 2007 yılında oyunculuğa adım atan Zilan Duru, 2011 yılında vizyona giren Kır isimli kadın hakları ve koruculuk sistemi ile ilgili filmde başrolde yer aldı. Çeşitli sinema filmleriyle de dikkat çeken Zilan Duru, bazı güzellik yarışmalarında da dereceye girdi.

Monica Belluci'ye benzerliği ile gündem olan Zilan Duru, tanışma fırsatını kaçırmadı! 12

Acemi Cadı isimli dizide Zümrüt karakterini canlandıran oyuncu, Lale Devri isimli yapımda ise Zehra’ya hayat vermişti. Muhteşem Yüzyıl’da Gülbahar karakteri ile yer alan Zilan Duru, düzgün fiziği ile dikkatleri çekiyor.

Monica Belluci'ye benzerliği ile gündem olan Zilan Duru, tanışma fırsatını kaçırmadı! 13