Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu birbiri ardına teklif alıp da Antepli dizisini tercih edince akıllara bir soru takıldı!

Afra Saraçoğlu birbiri ardına teklif alıp da Antepli dizisini tercih edince akıllara bir soru takıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, bir süredir Nurgül Yeşilçay ile birlikte yer aldığı tiyatro oyunu ile gündemdeydi. Ancak oyuncu artık yeni dizisinin ortaya çıkmasıyla da hayranları arasında yeni bir heyecan yarattı.

OGM Pictures imzasını taşıyan yeni dizinin adı Antepli. Kış sezonunda Star TV ekranında yayınlanacak olan dizi için büyük bir hazırlık yapılıyor. OGM Pictures’in sahibi Onur Güvenatam’ın tüm projeleri Star TV için yapma anlaşmasının ardından Antepli dizisi ortaya çıktı.

Afra Saraçoğlu’nun Güneydoğu Anadolu kültürü ile ekrana yansıyacak olan Antepli dizisini tercihi de hayranlarını biraz şaşırtmıştı. Bir ağa ya da töre dizisi mi olacak bilinmez ama Gaziantepli bir aile işin içindeyse yöresel etkilerin de hikayeye yansıması beklenir.

Afra Saraçoğlu en son 2020 yılında Fox TV’de ekrana gelen ve sadece 12 bölüm devam eden Öğretmen isimli diziyle televizyon ekranındaydı. Ancak bu dizideki rolü oyuncunun fazlaca öne çıkmasını sağlamadı. Ondan önce Kardeş Çocukları dizisinde de başrolde yer alan oyuncu yine çok etkili bir çıkış yapamamıştı.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Ece karakterinden sonra hayranları genç oyuncuyu yine etkili bir dizide görmek istiyordu. İşte o fırsat bu sezon ortaya çıkacak.

Afra Saraçoğlu’na 10’dan fazla diziden teklif gittiği de ortaya çıktı. Akıllardaki soru ise oyuncunun neden bu diziyi tercih ettiği şeklinde… Oyuncunun bu yapımlar arasında Antepli’yi hikayesi nedeniyle ve derinlikli bir rol olduğu için tercih ettiği düşünülüyor.

Afra Saraçoğlu birbiri ardına teklif alıp da Antepli dizisini tercih edince akıllara bir soru takıldı! 7

Geçen yıl Yeşilçam isimli dijital diziyle konuşulan Afra Saraçoğlu, Eylül ayından itibaren ise yeni Star TV dizisiyle gündemi kaplayacaktır.

Kusursuz Kiracı, Hakime Hanım, Gizli Aşk, İntibah, Seversin, Harikalar Diyarı, Çirkin, Gün Işığım, Kara Tahta ve Balkan Ninnisi isimli dizilerden oyuncuya teklif gittiği ama Antepli isimli yapımda karar kıldığı ortaya çıktı.

Afra Saraçoğlu’nun bu kadar çeşitli dizi teklifi arasında Antepli’yi kabul etmesinin sırrı da yakında ortaya çıkacaktır.