Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde yaşanan ayrılık, bir oyuncunun çok işine geldi!

Mucize Doktor dizisinde yaşanan ayrılık, bir oyuncunun çok işine geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Mucize Doktor, 31 Aralık Perşembe akşamı yılbaşı yayını nedeniyle ekrandaki yerini alamadı. Ancak dizinin yeni bölümünü hayranları 7 Ocak Perşembe akşamı Fox TV’de izleyebilecek. Dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler var.

Mucize Doktor dizisinde Ferda karakterine hayat veren ünlü oyuncu Seda Bakan, aniden projeden ayrılmıştı. Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile ekibe veda eden Seda Bakan’ın gidişi, dizi takipçilerini bir hayli şaşırtmıştı. Ferda’nın gidişinden sonra ise bir karakter daha çok öne çıkmaya başlayacak.

Ferda’nın gelmesi ile birlikte hastanede geri plana düşen Ferman karakteri, artık ön planda olacak. Tanju da Ferman’ı bölüm başkanı yaparak, bir anlamda onu hem ödüllendirecek hem de zor bir duruma sokacak. Onur Tuna, yeni bölümlerde daha fazla sahnede yer alırken, bir anlamda Ferda’nın gidişi sonrasında daha fazla öne çıkartılan isim olacak.

Tüm doktorların stres altında nasıl iş yaptıklarını görmek isteyen Tanju, onları büyük bir sınavın içine sokuyor. Mucize Doktor dizisinin 44. yeni bölümü yine çok heyecanlı anlara sahne olacak. Reytinglerde 2.sezonda 7’li oranlara sıkışıp kalan dizi, ne zaman çok heyecanlı bir bölüm ile gelse 9’lara doğru bir hareket yapıyor.

Bakalım Mucize Doktor dizisinin 44. bölümü de heyecan dalgası ile reytinglerde yükseliş sergileyebilecek mi? Taner Ölmez’in başrolünde yer aldığı dizide ayrıca Ali Vefa ile Ezgi Asaroğlu’nun canlandırdığı Ezo arasında da önemli gelişmeler yaşanacak.

İşte Mucize Doktor dizisinin 7 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan 44. bölümünden 1. fragman: