Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mucize Doktor’da rolü kısa süren Seda Bakan’dan değişik müjdeler var!

Mucize Doktor’da rolü kısa süren Seda Bakan’dan değişik müjdeler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Behzat Ç dizisinde canlandırdığı Eda karakteri ile akıllardan çıkmayan Seda Bakan, bu yapımdan sonra da farklı rolleriyle hep gündemde kaldı.

2007 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde bugüne kadar birçok projede gördüğümüz oyuncu, Sana Mecburum isimli dizide Leyla olarak ilk kez setlerde yer almıştı. Ardından da Adanalı dizisindeki Başak karakteri ile büyük dikkat çekti. 2010 yılında başlayan Behzat Ç ise Seda Bakan adına kariyerinin en iyi çıkış yaptığı projesiydi.

Kardeş Payı, Bana Sevmeyi Anlat dizilerinden sonra bir süre ekrana ara veren doğum yapan Seda Bakan, kızı Leyla ile annelik deneyimi de yaşadı. Oyuncu, doğumdan sonra Mucize Doktor dizisinde Ferda karakteri ile ekrana dönüş yaptı. Ancak bu proje Bakan adına kısa sürdü. Nedeni ise bilinmiyor. Aslında Ferda karakteri senaryoda kısa süreli oldu. Bunun nedenini hayranları hep merak etti.

Seda Bakan şimdilerde farkı projeler üzerinde yoğunlaşıyor. Kameralara trafikte yakalanan oyuncu, “Değişik şeyler var, projeler var. Ama şimdi belli değil, konuşmayalım” ifadelerini kullandı.