Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’dan gönderilen Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı’nda çok daha iyi rol buldu

Mucize Doktor’dan gönderilen Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı’nda çok daha iyi rol buldu

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezon Mucize Doktor dizisine katılan ve Damla isimli kötücül bir karaktere hayat veren Merve Dizdar, Haziran ayında ikinci sezonda bu karaktere yer verilmediğini basından öğrenmişti. Merve Dizdar, yeni sezona bu sefer TRT1 ekranında başlayacak. Masumlar Apartmanı isimli dizide Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu ile birlikte başrolü paylaşan ünlü oyuncu, Gülben karakterine hayat verecek.

Ezgi Mola’nın canlandıracağı Safiye ve Birkan Sokullu’nun hayat verdiği Han ile kardeş olan Gülben’e hayat veren Merve Dizdar, karakterini anlattı. Oyuncu, “Gülben, çaresizliği ve umudu aynı anda hissettiren bir karakter. Gülben’i tanıdığım için çok şanslıyım” diye konuştu.

Eltilerin Savaşı ve Alice Müzikali ile büyük çıkış yakalayan Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı’nda “Gülben” karakteri ile farklı bir çıkış yapacak. Gülben karakterinin çaresizliği ve umudu aynı anda hissettirdiğini söyleyen Dizdar, Gülben’le tanıştığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Han’ın kız kardeşlerinden biri olan Gülben, tıpkı ablası Safiye gibi temizlik takıntılı bir kadın. Ancak onun sırları bununla sınırlı değil.

Başarılı oyuncu Merve Dizdar, 15 Eylül’de TRT 1’in yeni dizisi “ Masumlar Apartmanı”nda canlandıracağı “Gülben” karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Birbirinden iddialı yapımlarla yeni yayın dönemine hazırlanan TRT 1’in yeni dizisi ‘Masumlar Apartmanı 15 Eylül Salı (yarın) akşamı izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.