Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisiyle verilen güçlü mesaj!

Masumlar Apartmanı dizisiyle verilen güçlü mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Masumlar Apartmanı, yepyeni bir bakış açısına izleyicilerle buluşturacak. Dizilerimizde konuların birbirine benzerliği noktasında eleştiriler hep yapılıyor. Masumlar Apartmanı ise bambaşka bir senaryo ve gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkarak hazırlandı.

Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin vereceği mesajlar ekran başındaki izleyiciler için çok farklı bir deneyim olacak. 8 yıl sonra dizilere Safiye karakteri ile dönüş yapan Ezgi Mola, Mucize Doktor’dan gönderildikten sonra bu dizide başrolü kapan Merve Dizdar iki kız kardeşe hayat verecek.

Farah Zeynep Abdullah, İnci isimli güçlü bir kadın karakteriyle geliyor. Birkan Sokullu ise Han isimli karakter ile kardeşleri Safiye ve Gülben’in hayat tutunmasını sağlıyor… Farklı bir hikaye izlemek isteyenler için dizide önemli mesajlar da var… Hayata dair izleyicileri kendilerini de bulacakları birçok mesaj verilecek.

İşte o mesajlardan bazıları:

-Sadece ben miyim yaşadığı hayata ait olmayan?
-Sadece ben miyim herkese yetişmek isterken kendini arkada bırakan?
-Bir ben miyim sevilmek için sessiz çığlıklar atan?
-Sadece ben miyim geçmişteki yaralarım yüzünden düşlerimdeki aşka kavuşamayan?
-Sadece ben miyim bir kez olsun sevilmemiş ama yine de başını dik tutmaya çalışan?

Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben (Merve Dizdar) yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeştir. Kardeşleri Han (Birkan Sokullu) ise hasta babalarının da bulunduğu bu aileyle dünya arasındaki tek gerçek bağlantıdır. Han’ın tüm hayat amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır. Ancak Han’ın dünyası İnci’yi (Farah Zeynep Abdullah) gördüğü anda değişecek, aşk; Han’ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci’nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacaktır.

Gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanmış bir başyapıt olan ve sürükleyici konusuyla herkesi şaşırtacak olan “Masumlar Apartmanı” dizisi 15 Eylül Salı akşamı #TRT1’de…