Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’dan sonra Hazal Türesan, Yalancı dizisinde hayranlarını iki kez şaşırtacak!

Mucize Doktor’dan sonra Hazal Türesan, Yalancı dizisinde hayranlarını iki kez şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Türesan, yeni sezonda izleyicilerin karşısına çok farklı bir rolle çıkacak. Yalancı isimli Show TV dizisine başlayan oyuncu, hem imaj yeniledi hem de hayranlarını şaşırtacak bir karakter ile geliyor…

Mucize Doktor’da iki sezon boyunca kızıl saçları ile dikkat çeken ve Beliz karakteri ile de takdir toplayan Hazal Türesan, yeniden ekrana dönüyor. Yine hastane ortamında çalışan bir karakteri canlandıran oyuncu, bu sefer anestezi uzmanı olarak izleyici karşısına çıkarak sürpriz yapacak.

17 eylül cuma akşamı yayınlanacak olan Yalancı dizisinde Yasemin Aytekin isimli bir karaktere hayat verecek olan oyuncu, bambaşka bir görüntüyle geliyor… Hep ideal bir hayatı yaşamış olan bir karakter olan Yasemin, elleriyle kurduğu hayatı için her şeyden kendinden bile vazgeçen bir kadın olarak kendini yeniden bulacak. Dizide Yasemin karakteri kendini yeniden bulması ile bir hayli öne çıkacak.

Mucize Doktor'dan sonra Hazal Türesan, Yalancı dizisinde hayranlarını iki kez şaşırtacak! 7

Saçlarını sarıya boyatan Hazal Türesan, ayrıca yeni imajı ile herkesi şaşırtacak. Dizinin hikayesi de oldukça etkileyici. Yasemin, Deniz karakterinin ablası ve iki çocuğu olan evli bir kadın. Mehmet Emir ile aynı hastanede çalışan Yasemin, çalışkan, sorumlu, yardımsever birisi olarak biliniyor.

Sürpriz bir karakter ile gelen oyuncu, çok sürükleyici bir hikayenin izleyicileri beklediğinin de altını çizdi. Oyuncu, “Ortada bir yalan var ve kim yalan söylüyor? Doğruyu aradığımız ve doğruyu öğrenmek için çırpındığımız bir hikaye bizi bekliyor” dedi.

Çok insani duygularla hareket eden Yasemin karakterinin dönüşümü noktasında Hazal Türesan da önemli bir oyunculuk performansı sergileyecek.

Kandırılmanın herkes için sarsıcı olduğunu belirten oyuncu, “Aptal yerine konulmak ve gerçeğin bizden gizlenmesi. Bu hikayenin bütününde her şey o kadar hayatın içinden ve o kadar doğal akıyor ki, sürekli sabırla takip etmek lazım. Kim doğruyu söylüyor? Bunun cevabını bulmak beni bu hikayede en çok çeken şeydi” dedi.