Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı duygularına mı yenildi? Bu yapılan doğru mu?

Müge Anlı duygularına mı yenildi? Bu yapılan doğru mu?

tarafından ker_def

12 yıldır binlerce kayıp bulan Müge Anlı, 1 Ekim Salı günü ekrana gelen programında “Bu kaybı aramama hakkımı kullanıyorum” dedi! Bu sözleri ise duygularına yenildiği ve doğru yapıp yapmadığı şeklinde yorumlara neden oldu.

Mersin’de 10 Ocak günü kaybolan 65 yaşındaki Vakkas Akteke’den hiçbir haber alınamıyor. 9 aydır bulunamaması üzerine kızı Gülenay Çandır, Müge Anlı’ya konuk oldu. Gülenay Çandır, Müge Anlı’ya yaptığı açıklamada; annesi Meryem ve erkek kardeşi Umut’un babasına bir şey yapmış olabileceğini iddia etti.

Bu iddialar üzerine Müge Anlı, kayıp adamın eşi Meryem Akteke’le canlı yayında konuştu. Gözyaşları içinde evlendiği günden beri çektiği zorlukları anlatan Meryem Akteke; “5 kız çocuk dünyaya getirdiğim için beni hep dövdü. Hamileyken de dövdü. Erkek çocuk dünyaya getirdim. Hamileyken beni döndüğü için engelli doğdu. Bana hep işkence yaptı. Bu hayatı ben seçmedim. Ne ben ne de oğlum kocama bir şey yapmadık” şeklinde yaşadıklarını anlattı.

Müge Anlı duygularına mı yenildi? Bu yapılan doğru mu? 7

12 yıldır sayısız başarıya imza atan, binlerce kaybı ailesi ile kavuşturan usta gazeteci Müge Anlı, duydukları üzerine kayıp Vakkas Akteke’yi aramayacağını aktardı. Anlı; “Ben her kaybı aramak zorunda değilim. Vakkas Akteke aramama hakkımı kullanıyorum” dedi.