Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem İkili geliyor, dengeler çok değişecek! İbrahim Çelikkol’un heyecanı tavan yapmış

Muhteşem İkili geliyor, dengeler çok değişecek! İbrahim Çelikkol’un heyecanı tavan yapmış

tarafından ker_def

Kanal D ekranında 1 Kasım Perşembe günü başlayacak olan Muhteşem İkili dizisi, dengeleri bir hayli değiştireceğe benziyor.

Televizyon Gazetesi Detay / Bir Zamanlar Çukurova’nın artık Perşembe gününü ele geçirdiği bir ortamda Kanal D çok güçlü bir yapımla reyting yarışına giriyor.

Bizim Hikaye zaten sabit bir izleyici kitlesine sahip ve bunu koruyor. Avlu dizisinin de önemli bir kitleyi peşinden sürüklediği görülmekte.

Peki Muhteşem İkili, bu iddialı 3 dizinin arasına girip iyi bir reyting alabilir mi? Bizce olabilir…

Aksiyonu bol bir dizi. İbrahim Çelikkol ile Kerem Bürsin de çok başarılı isimler ve rollerine oturdukları tanıtımlarda da gözükmekte.

Hürriyet gazetesine konuşan İbrahim Çelikkol, dizinin setinin çok dolu geçtiği mesajını veriyor.

“Herkesin sonuna kadar emek harcadığı, özenli davrandığı bir set ekibi olduk. İzleyicilerden gelecek olan tepkileri şimdiden çok merak ediyoruz. Herkes büyük sabırla ilk yayın gününü bekliyor” diyen İbrahim Çelikkol, ne kadar heyecanlı olduklarını ifade etmiş…

Kerem Bürsin de ekibin çok iyi kurulmasından memnun olduğu görülmekte. Bürsin, yönetmen Çağatay Tosun’u övüyor ve “İnanılmaz bir enerjiye sahip olan bir yönetmen ve işine de çok hakim bir yönetmen. Bu nedenle zaten herkes güvenle geliyor sete. Böyle zor bir işte motivasyon çok önemli ve kamera arkası ekibimiz bu konuda örnek olacak bir ekip. Bu projenin iyi olmasının yüzde 95 sebebi onlar” ifadelerini kullanıyor.

Tanıtımlara yapılan yorumlara bakılırsa izleyiciler Muhteşem İkili dizisini şimdiden sevdi.

Kanal D’nin TMC imzalı, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği yeni dizisi “Muhteşem İkili” ekrana gelmek için geri sayımda. Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in paylaştığı; Engin Şenkan, Zafer Algöz ve Eren Hacısalihoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı, M.Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğunda oturduğu “Muhteşem İkili”nin ilk bölümü 1 Kasım Perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak.

Muhteşem İkili geliyor, dengeler çok değişecek! İbrahim Çelikkol'un heyecanı tavan yapmış 7

ANADOLU’DA BARCA…

Mert Barca ya da emniyette tanındığı ismi ile Barca (İbrahim Çelikkol), Anadolu Yakası Organize Şube’nin en iyi polisi. Barca yakışıklı ama dış görünüşünü önemsemeyen biri, geçmişte ona düzenlenen bir suikastta karısını ve doğmamış bebeğini kaybetmiş… Organize şubeden emekli babası dışında kimsesi olmayan Barca’nın hayattaki en büyük amacıysa ölen karısının ve doğmamış çocuğunun intikamını almak.

AVRUPA’DA MKC…

Mustafa Kerim Can yani MKC (Kerem Bürsin) Avrupa Yakası Organize Şube’nin en iyi polisi. Zenginliğiyle dikkat çekiyor ama bu zenginliğinin nereden geldiğini kimse bilmiyor. Huysuzluğu ve söylenmesiyle ünlü, bir de gözü karardığında delice bir güce kavuşmasıyla. Şıklığına önem veren, bakımlı bir adam olan MKC, boşandığı eski karısı Yağmur’a hala âşık… Oğlu Mehmet Kaan Can’a da çok bağlı baba.