Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin hayranlarının doğum günü sürprizleri başladı!

Kerem Bürsin hayranlarının doğum günü sürprizleri başladı!

tarafından ker_def

4 Haziran 1987 tarihinde dünyaya gelen Kerem Bürsin, yer aldığı diziler ve sinema filmleri ile dünyanın dört bir yanında tanınan bir isim haline geldi.

Kerem Bürsin, yer aldığı projelerdeki başarılı performansları ile yeteneklerini ortaya koydu ve çok sevilen bir isim haline geldi. Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi bulunan ünlü oyuncunun doğum günleri de hayranları için aylar öncesinden bir kutlama organizasyonu ile gündeme geliyor.

Kerem Bürsin hayranları bu yıl da kutlama organizasyonlarına erken başladı ve sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çekme çabası da gözlerden kaçmıyor.

En son Ya Çok Seversen dizisi ile ekranlarda yer alan Kerem Bürsin, hayranları ile de çok yakın bir iletişim halinde bulunuyor.

Ünlü oyuncunun hayranları da bu samimiyetin karşılığı olarak doğum günlerinde Kerem Bürsin adına çeşitli sosyal sorumluluk çabalarına imza atıyor.

Bu yılda hayranlar otizimli çocuklar ile ilgili bir kampanya başlattı. Otizmli çocukların eğitimlerine katkı sağlamak için başlatılan bağış kampanyası Tohum Otizm Vakfı’na katkı sağlamak üzere başlatılmış bulunuyor.

Kerem Bürsin hayranlarının doğum günü sürprizleri başladı! 7