Ana sayfa Sosyal Medya Muhteşem Yüzyıl’dan sonra Filiz Ahmet ile Selim Bayraktar yeniden buluşuyor!

Muhteşem Yüzyıl’dan sonra Filiz Ahmet ile Selim Bayraktar yeniden buluşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Muhteşem Yüzyıl, Türk dizi tarihinin en önemli yapımlarından birisi oldu. Dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanan dizinin oyuncuları da kariyerlerinde önemli fırsatları bu yapım sayesinde elde etti. Hem genç hem de usta isimlerin yeteneklerini sergiledikleri dizinin unutulmaz karakterleri de vardı.

Bu karakterlerden birisi Selim Bayraktar’ın canlandırdığı Sümbül Ağa olmuştu. 2011-2014 yılları arasında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl’da yine akıllardan çıkmayan karakterlerden birisi de Filiz Ahmet’in canlandırdığı Nigar Kalfa idi… Sümbül ile Nigar’ın sahneleri hala birçok kişinin aklındadır. İki oyuncu da çok etkileyici ve aklıda kalıcı rollere imza atmıştı.

Aynı sette yıllar önce bir arada yer alan Selim Bayraktar ile Filiz Ahmet, yeniden aynı dizinin kadrosunda bir araya geliyor. atv için hazırlıkları devam eden Destan isimli dizi için oyuncularla görüşmeler devam ediyor. Ebru Şahin dışında Filiz Ahmet, Selim Bayraktar ve Kaan Çakır ile anlaşma sağlandığı ve imza aşamasına gelindiği kulislere yansıdı.

Filiz Ahmet ve Selim Bayraktar’ın yıllar sonra yeniden bir dizide bir arada yer almaları izleyiciler için de ilginç bir deneyim olacak. Dizide Ebru Şahin’in partneri de belli değil ve bu konuda 3 genç oyuncunun öne çıktığı gelen bilgiler arasında.

Kerem Arslanoğlu, Burak Tozkoparan ve Edip Tepeli üçlüsünden birisi Ebru Şahin’in partneri olacak ama kimin olacağına henüz karar verilmiş değil.

9. yüzyılda geçen hikaye Türklerin İslamiyet’i kabul etmesinden öncesinde yaşanan bir hikaye olarak dikkatleri çekecek. Ebru Şahin, Hercai dizisindeki 3 sezonluk muhteşem çıkışının ardından bir tarihi dizide Akkız rolü ile yine ekrana damga vurmayı hedefliyor.