Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin’in Destan dizisindeki yeni partneri için üç isim yarışıyor!

Ebru Şahin’in Destan dizisindeki yeni partneri için üç isim yarışıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Bozdağ film imzalı yeni dizi Destan, atv için hazırlanıyor. Yeni sezonun tarihi yapımlarından birisi olarak öne çıkan dizi, 9. yüzyılda geçecek. Dizide Akkız karakterine hayat verecek olan isim Ebru Şahin olarak zaten belirlenmişti. Hercai dizisideki 3 sezonluk başarısının ardından Ebru Şahin, yeni sezonda yepyeni bir rolle hayranlarının karşısına çıkacak.

Ünlü oyuncunun Akkız dizisindeki partneri çok merak ediliyordu. Bazı isimler de öne çıkmıştı. Yapım ekibinin akılnda üç genç isim var ama aralarında henüz karar verilemediği de ortaya çıktı.

Kerem Arslanoğlu, Edip Tepeli ile Burak Tozkoparan üçlüsünden birisinin eli ayağı tutmayan han oğlu Batuga karakterini canlandırması bekleniyor… Sefirin Kızı dizisindeki Kavruk Ömer karakteri ile Edip Tepeli son dönemin dikkat çeken ismi olmuştu.

Ebru Şahin'in Destan dizisindeki yeni partneri için üç isim yarışıyor! 1

Edip Tepeli, 2010 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Oyuncu; Kurt Seyit ve Şura dizisinden sonra Yıldızlar Şahidim, Seni Kim Aldı, Hayati ve Diğerleri, Yaşamayanlar ve Sefirin Kızı isimli yapımlarda boy gösterdi.

Ebru Şahin'in Destan dizisindeki yeni partneri için üç isim yarışıyor! 2

Burak Tozkoparan ise geçen sezon Gençliğim Eyvah dizisinin ardından Menajerimi Ara projesinde yer almıştı. 2014 yılında Paramparça dizisindeki Ozan karakteri ile öne çıkan oyuncu, başarılı performanslara imzasını attı.

Ebru Şahin'in Destan dizisindeki yeni partneri için üç isim yarışıyor! 3

Kerem Arslanoğlu ise Kurşun dizisindeki Serdar karakteri ile dikkat çekmişti. Arslanoğlu, ayrıca TRT1’de yayınlanacak olan Hay Sultan isimli dizide de yer aldı.

Ebru Şahin'in Destan dizisindeki yeni partneri için üç isim yarışıyor! 4

Ebru Şahin hayranları ise kimin yeni sezonda partneri olacağını çok merak ediyor. Türklerin İslamiyet’i seçmesinden önceki dönemi anlatacak olan Destan dizisinin yönetmeni Emir Khalilzadeh olmuştu. Kuruluş Osman dizisinin de yer aldığı Riva’daki platoda özel bir dekor kurulması noktasında da çalışmaların devam ettiği gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Bakalım Kerem Arslanoğlu, Burak Tozkoparan ve Edip Tepeli üçlüsünden hangisi Batuga rolünü kapacak. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.