Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi hayranlarının merakla beklediği haberi Tarık Emir Tekin verdi!

Sadakatsiz dizisi hayranlarının merakla beklediği haberi Tarık Emir Tekin verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Sadakatsiz isimli dizi, BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlanmıştı. Orijinalinin elde ettiği başarının çok üzerine çıkan bir dizi olan Sadakatsiz, elde ettiği reytinglerle de güçlü bir yapım olduğunu kanıtladı.

Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk ve Burak Sergen’in başrolünde yer aldığı dizide Selçuk karakterinde Tarık Emir Tekin’i izledik. Eski milli futbolcu Metin Tekin ile oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam’ın evliliğinden doğan Tarık Emir Tekin, son yıllarda oyunculuk performansı ile öne çıkıyor.

Tarık Emir Tekin, karakterinin tam zıttı birisi olan Selçuk karakterini o kadar başarılı şekilde canlandırdı ki, Sadakatsiz dizisinin ilk sezonuna da damgasını vuran isimlerin başında geldi… İzleyicilerden çok güzel yorumlar alan ve övgülerle karşılaşan Tarık Emir Tekin, şimdilerde dinleniyor.

Bodrum’da bir etkinlikte görüntülenen genç oyuncu, Sadakatsiz dizisini heyecanla bekleyenlerin merak ettiği bilgiyi paylaştı. Dizinin ekibi Ağustos ayında bir araya gelerek çekimlere başlayacak. Bu da demek oluyor ki, Sadakatsiz Eylül ayının ortalarında 2. sezonu ile yayınlara başlayabilir…

Sadakatsiz dizisi hayranlarının merakla beklediği haberi Tarık Emir Tekin verdi! 7

Tarık Emir Tekin, kendisine gelen hayranlarının övgü dolu ifadeleri için, “Tüm izleyicilerimiz takdiri, çok mutlu ediyor beni. Çok güzel bir sezon oldu. Ağustos gibi yavaş yavaş herhalde ikinci sezonu çekmeye başlarız” açıklamasını yaptı.

Normal hayatında Selçuk karakteri kadar sinirli olup olmadığı sorulan Tarık Emir Tekin, “Hayır, sinirli değilim” diyerek sakin bir karakteri olduğunu söyledi.

Selçuk karakterinin sadece bir hikayenin parçası, bir rol olduğunun altını çizen Tarık Emir Tekin, şunları söyledi: “O bir rol, bir hikayenin parçası. Farklı karakterler konulur, orada belirli görevleri, işlevleri vardır. Ben de öyle bir işlevdeyim, dizide Selçuk olarak. Gerçek hayatta sinirli değilimdir. ”

Akis isimli sinema filminde de yer alan oyuncu, Raven karakterine hayat vermişti. Filmin ödül aldığını ve çok mutlu olduğunu anlatan Tarık Emir Tekin, “Bizim çok güzel bir yabancı filmimiz oldu, o çıktı onun güzel dönüşleri var. En iyi yabancı film ödülü aldı” diye konuştu.

İlker Savaşkurt’un yönetmenliğini yaptığı Akis filmi, Harlem Uluslararası Film Festivali’nden ‘En İyi Yabancı Film’ ödülü almıştı.

Tarık Emir Tekin, yeni dönemde Sadakatsiz dizisinin yanı sıra belki tiyatro çalışmaları da yapabileceğinin sinyalini verdi.