Ana sayfa Sosyal Medya Murat Boz’un Another Self paylaşımı heyecan yarattı?

Murat Boz’un Another Self paylaşımı heyecan yarattı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Tuba Büyüküstün ve Murat Boz ikilisini bir araya getiren Netflix dizisi Another Self, ikilinin hayranları tarafından merakla bekleniyor. Dizide ikiliye aralarında, Seda Bakan, Serkan Altunorak, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu gibi etkili isimlerin de bulunduğu oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Another Self’in ilk sezonunun çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında Ayvalık’ta yapıldı. Dizinin daha birinci sezonu yayınlanmadan ikinci sezonunun da çekileceği duyuruldu.

OGM Pictures yapımcılığında çekilen, yönetmenliğini Burcu Alptekin’in yaptığı sekiz bölümden oluşan Another Self dizisinin ilk sezonu nun 2022 yılının başlarında izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Murat Boz’un instagram hesabından yaptığı paylaşım, diziyi dört gözle bekleyen hayranları arasındaki heyecanı artırdı. Murat Boz, rol arkadaşları Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Serkan Altunorak ile birlikte bir fotoğrafını paylaştı.

Murat Boz'un Another Self paylaşımı heyecan yarattı? 7

‘Ada’ ile ‘Toprak’ aşkının ön plana çıktığı Another Self’de, ‘Ada’yı Tuba Büyüküstün, Toprak’ı ise Murat Boz canlandırıyor. Hikayede, ‘Ada’ karakterinin evliyken gönlünü başka birisine kaptırması ise ayrı bir detay olarak dikkat çekiyor.

Merakla beklenen Another Self, aynı okuldan mezun olan üç kadından birinin kansere yakalanması ve aralarında yaşananları konu ediniyor.