Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde hem eğlence hem büyük acı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde hem eğlence hem büyük acı!

tarafından ker_def

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin 28 Aralık Salı akşamı 14. yeni bölümünü izleyeceksiniz. Bu bölümde hem büyük bir eğlenceyi hem de büyük bir acıyı aynı anda izleyeceksiniz.

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Sarp Akkaya, Tülin Ece, Yiğit Kirazcı gibi önemli isimleri kadrosunda bir araya getiren dizinin 14. bölümünde Cevher ailesi bir araya gelecek.

Büyük eğlencenin yaşanacağı düğün günü bir de acı olayla tüm aile sarsılacak. Cevdet Arıcılar’ın canlandırdığı Faruk Cevher karakterine veda vakti gelmiş olabilir. Dizinin 14. bölüm fragmanında tüm ailenin gözyaşı döktüğü sahne tüm izleyicileri derinden etkiledi.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde hem eğlence hem büyük acı! 7

Peki Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 14. yeni bölümünde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar: Sergen sahte hastalığını kullanarak Azra’yla aralarındaki buzların erimesini sağlamak için adımlarını çok dikkatli atmak zorundadır. Herkesi kandırmayı başarsa da günün sonunda gerçeği bilen bir kişi vardır. Kızının velayetini almaya kararlı olan Defne, Hızır’a karşı yeni planlar yapmaya başlar.

Ural, Alina’yı kaybetme korkusunu bir türlü içinden atamaz. Sanem davayı kazanacakları konusunda onu ikna etmeye çalışır. Yalın bir yandan Zafer ve Nursen’i ayrılık kararından vazgeçirmeye çalışmakta, diğer yandan da düğün öncesi talihsizlikler yaşayan Güneş’i rahatlatmaya çalışmaktadır. Nihayet düğün günü gelip çatar.

Çolpan Nazan’ın düğüne gelmesini istemese de kızlarının kardeşleriyle tanışmalarına engel olmamak için buna razı olur. Bu durum Faruk’un üzerindeki baskıyı artırır. Düğünde sadece Güneş’in değil, bütün Cevher kadınlarının hayatında dönüm noktası yaratacak olaylar yaşanacaktır…