Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Daltaban’ın ayrıldığı Kanunsuz Topraklar dizisine iki ünlü isim katıldı!

Murat Daltaban’ın ayrıldığı Kanunsuz Topraklar dizisine iki ünlü isim katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Fox TV’de yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinde değişim rüzgarı devam ediyor. 6. bölümden sonra yönetmenliği devralan Cevdat Mercan’ın yaptığı düzenlemeler hikayenin güçlenmesini sağladı. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni karakterler ile güçlenmesi de önemli bir başka adım olarak gözüküyor.

Senaristlerin dizinin reytinglerini yukarıya çekmek için attığı adımların son haftalarda işe yaradığı bir gerçek… Şimdiye kadar 9 bölümü yayınlanan dizinin hikayesine Başak Parlak, Bahar isimli karakter ile katıldı. Necip Memili’nin canlandırdığı Ali Gelik karakteri ile irtibatlı olan Bahar, hikayeye renk katacak.

Murat Daltaban'ın ayrıldığı Kanunsuz Topraklar dizisine iki ünlü isim katıldı! 4

Ayrıca usta oyuncu Sinan Albayrak’ın da diziye dahil olduğu ortaya çıktı. Geçen hafta Malik Bey karakterini canlandıran Murat Daltaban’ın diziden ayrılmasının ardından yaşanan bu iki yeni transfer, hikayenin daha da ilginç hale gelmesini sağlayacak.

Olayların akışını değiştirecek olan Göksel Yılmaz isimli karakter ile diziye katılan Sinan Albayrak, önümüzdeki bölümlerde hikayenin en önemli isimlerinden birisi olacak.

Murat Daltaban'ın ayrıldığı Kanunsuz Topraklar dizisine iki ünlü isim katıldı! 5

Göksel Yılmaz karakteri dizinin gidişatını değiştirecek kadar kritik bir rol olarak ortaya çıkacak. Başak Parlak’ın da dizide etkili bir şekilde yer alması bekleniyor.

Sinan Albayrak en son Sen Çal Kapımı isimli dizinin son bölümlerinde yer alarak ekranda kendini göstermişti.

8 Aralık Çarşamba akşamı 10. bölümü yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisi artık daha da heyecanlı oldu.