Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı ve Hercai’den sonra Doğan Bayraktar’dan yeni dram dizisi!

Savaşçı ve Hercai’den sonra Doğan Bayraktar’dan yeni dram dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı isimli sevilen dizide 99 bölüm yer alan ve Selçuk Yenilmez karakterine hayat veren ünlü oyuncu Doğan Bayraktar, bu dizi sayesinde geniş bir izleyici grubunun hayranlığını kazandı.

İlk dizisi olan Savaşçı ile parlayan Doğan Bayraktar, ardından ise Hercai isimli atv dizisinde 11 bölüm Aslan karakterine hayat verdi. Diziye sonradan giren ama karakterin hikayeye iyi oturmaması nedeniyle rolü kısa süren Doğan Bayraktar, kariyerine yeni yapımlarla devam ediyor.

Börü 2039 isimli dijital dizide de rol alan Doğan Bayraktar için yeni bir dizi anlaşması gündemde… Avşar Film tarafından hazırlıkları yapılan Masum ve Güzel isimli dizinin kadrosuna Sude Zülal Güler ile birlikte Doğan Bayraktar’ın da katıldığı ortaya çıktı.

Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hikayesini anlatan dizinin senaryosunu Burcu Över yazıyor. Daha önce Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi ile Kardeşlerim dizilerinin senaryosunu yazan Burcu Över yine dram yüklü bir hikaye hazırlıyor.

Doğan Bayraktar’ın hikayedeki rolü de hayranları tarafından çok merak ediliyor. Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini yapacağı dizi için önümüzdeki haftalarda çekimlerin başlaması bekleniyor.