Ana sayfa Sosyal Medya Murat Ünalmış, fenomen dizide gerçek fenomen oldu, ayrılık ne zor!

Murat Ünalmış, fenomen dizide gerçek fenomen oldu, ayrılık ne zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Murat Ünalmış, bugüne kadar yer aldığı tüm yapımlarda farklı karakter sunumları sergileyen, her rolü üzerine adeta elbise gibi giyen bir isim oldu… Ancak bugüne kadar Murat Ünalmış isminin bu kadar özdeşleştiği bir karakter olmamıştı. Taa ki Demir Yaman’a kadar.

Adana’da 3 sezondur devam eden çekimlerde büyük emek sergileyen Murat Ünalmış için artık hikayeden ayrılma zamanı geldi. 3. sezon finalinde Demir Yaman ölüyor… Murat Ünalmış, ekibe veda ediyor… Oyuncu, 3 sezonda toplam 102 bölümle birlikte bir diziyi daha tamamlıyor.

Ancak geride çok önemli işler bıraktı. Dizi sevenleri kendisine hayran bıraktı. Muhteşem bir karakter sunumu ortaya koydu. Her duyguyu izleyicinin içini titretebilecek kadar güzel verebileceğini anlattı. Demir Yaman karakteri ile Murat Ünalmış adeta fenomen oldu. Oyunculuk resitallerinde Ünalmış her bölümde her sahnesinde güçlü ve etkileyiciydi. Sokakta onu görenler Demir Yaman zannediyordu.

Murat Ünalmış, fenomen dizide gerçek fenomen oldu, ayrılık ne zor! 7

O kadar başarılı performanstan sonra Murat Ünalmış’ın diziye veda etmesi hayranlarını çok üzen bir durum. Ancak geride öyle güzel anılar kaldı ki, dizi hayranları akıllarına bunların hepsini yazdı.

Demir Yaman karakterini başka birisinin oynamış olması kimsenin kabul edebileceği bir şey de olmaz şu aşamada. Zira Murat Ünalmış olabileceğinin en iyisini ortaya koydu ve akıllarda başarısı, yetenekleri ve güçlü oyunculuğu ile kaldı.

Murat Ünalmış’ın 3 sezonluk zorlu maceradan sonra bir süre dinlenmesi bekleniyor. Oyuncu yeni dönemde yeni bir diziye başlar mı bilinmez ama birçok teklif alacağı da kesin.