Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde yeni bir dönemin ilk işareti verildi!

Sen Çal Kapımı dizisinde yeni bir dönemin ilk işareti verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi yine etkileyici sahneleri ile hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin müthiş enerjisi, uyumu ile yükselen dizi, ikinci sezonunda da yine başarılar elde ediyor.

50. bölümü itibari ile final yapacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin önümüzdeki hafta 43. bölümü ekrandaki yerini alacak. Kiraz konusundaki gerçeğin ortaya çıkmasının ardından dizide yeni bir dönem başlıyor.

Sen Çal Kapımı 43. bölümde Neslihan Yeldan’ın canlandırdığı Aydan Bolat karakteri bu yeni dönemi “Serkan time” olarak ilan etti bile. Aydan hanım, “İşte babası Serkan Bolat, kızına sahip çıkmaya geliyor. Bolat time başlasın” diyerek bu yeni dönemin ilk işaretlerini verdi.

Aydan hanım kapıya dayanıp Kiraz’ı alacağını da söylüyor ama hikayede heyecanın merkezinde artık Kiraz var. Maya Başol’un canlandırdığı Kiraz karakteri ikinci sezona çok iyi geldi. Dizi hayranları yeni bölümleri merakla bekliyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin ilk sezonundaki başarısının ardından kısa bir ara vermesi de hem ekip hem de izleyiciler açısından çok olumlu oldu. Dizi Nisan ayında düşük reyting ile bırakmıştı. Ancak yaz ekranı olmasına rağmen ikinci sezon reytingleri iyi geliyor.

Sen Çal Kapımı’nın 30 Haziran çarşamba günü yayınlanacak olan 43. bölümünden ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.