Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım akıllı kararı hem hayranları hem de Teşkilat dizisine çok yaradı!

Murat Yıldırım akıllı kararı hem hayranları hem de Teşkilat dizisine çok yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Murat Yıldırım, uzun süre dizilerde yer almadığı dönemde hayranlarından yeniden ekrana dönme konusunda büyük baskı görmüştü. Ramo dizisi ile bu sevgiye karşılık veren oyuncu, 2 sezonluk bu projenin ardından da geçen sezon Aziz isimli dizide yer aldı.

3 yıllık yoğun çalışma temposuna rağmen Murat Yıldırım, Teşkilat gibi son derece zorlu sahneleri bulunan, aksiyonu yüksek bir dizide başrolde yer almaktan kaçınmadı. Oyuncu için bu proje bir risk de olabilirdi. Çünkü, 2 sezonluk başarının ardından ilginin azaldığı ve birçok başrol oyuncusunu kaybettiği bir dönemde Teşkilat yeniden dirilmeyebilirdi. Özellikle Çağlar Ertuğrul’un ayrılığı büyük bir moral bozukluğu yaratmıştı.

Ancak Murat Yıldırım akıllı bir karar alarak, hayranlarının kendisini en çok görmeyi arzu ettiği yine bir aksiyon dizisini tercih etti. Bu tür rollere çok yakıştırılan oyuncu, Ömer karakteri ile Teşkilat dizisi için de adeta bir kurtarıcı oldu.

Murat Yıldırım akıllı kararı hem hayranları hem de Teşkilat dizisine çok yaradı! 7

Murat Yıldırım etkisinin her geçen hafta daha da net bir şekilde hissedildiği Teşkilat dizisi eski başarılı reytinglere döndü. Her geçen hafta da ünlü oyuncunun güçlü performansı ile Teşkilat dizisinin daha oturan bir hikaye ortaya koyduğunu söyleyebiliriz.

Murat Yıldırım’ın yanı sıra Yunus Emre Yıldırımer’in de Teşkilat’ın yenilenen kadrosunda olmasının büyük bir şans olduğunu ifade eden izleyiciler, her ikisinin de çok iyi performanslar ortaya koyduğunu belirten çok sayıda paylaşım yapıyor.

Murat Yıldırım, 3 yıllık zorlu bir süreç geçirmesine rağmen, Teşkilat gibi aksiyonu bol ve çalışma temposu çok yoğun bir hikaye olmasına rağmen, yeniden setlere dönerek akıllı bir karar vermiş oldu.