Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım, Aziz dizisi öncesi stres atmak için uzaklara gitti!

Murat Yıldırım, Aziz dizisi öncesi stres atmak için uzaklara gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 yıllık aranın ardından 2020 yılında Ramo ile yeniden ekranlara dönüş yapan Murat Yıldırım, çok başarılı geçen 2 sezonun ardından diziye veda etmişti… Show TV’de yayınlanan ve 40.bölümü ile birlikte Nisan ayında final yapan Ramo dizisinin üçüncü sezonda da devam ettirilmemesi herkesi şoke etmişti.

Ramo, elde ettiği reytingler ile birçok kış yapımından önde yer almasına ve üçüncü sezonda devam edebilecek hikayeye sahip olmasın rağmen final yaptırılmış ve dizinin hayranları da bu duruma isyan etmişti. Murat Yıldırım çok başarılı geçen Ramo’dan sonra yeni sezon anlaşmasını da yaptı.

Aziz isimli yeni dizide izleyicileri ile buluşacak olan Murat Yıldırım, izleyicilerini 1930’lu yıllara götürecek. Aziz Payidar olarak ekranda izleyeceğimiz oyuncu, yakında çekimler için sete çıkacak. Ancak setten önce Murat Yıldırım eşi İman Elbani ile birlikte eşinin memleketi Fas’a gitti.

Murat Yıldırım, Aziz dizisi öncesi stres atmak için uzaklara gitti! 7

2008 yılında Fas Güzeli seçilen İman Elbani, Murat Yıldırım ile 2017’de evlenmişti. Çiftin mutlu birliktelikleri sürüyor ve sosyal medyada da pozlarıyla mutluluklarını sergiliyorlar.

Fas’ın Marakeş kentine giden ünlü çift bir süredir burada tatilde bulunuyor. Pandemi nedeniyle memleketine gidemeyen İman Elbani bu durumdan son derece memnun. Çift, aile ziyareti de yaptıkları tatillerinden fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

Murat Yıldırım’ın tatil dönüşü yeni dizisi Aziz için hazırlıklarını son aşamaya getirmesi ve yakında da sete çıkması bekleniyor.