Ana sayfa Dizi Haberleri Ahmet Kural’dan sonra Murat Cemcir de dizi işine giriyor!

Ahmet Kural’dan sonra Murat Cemcir de dizi işine giriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ahmet Kural ile Murat Cemcir, bugüne kadar birlikte yaptıkları farklı sinema filmleri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Daha önce İşler Güçler, Kardeş Payı isimli dizilerde izlediğimiz Murat Cemcir, son yıllarda sinema filmlerinde yer almaktaydı.

Çalgı Çengi, Düğün Dernek, Ailecek Şaşkınız ve Baba Parası gibi filmleriyle akıllarda kalan Murat Cemcir, yeni dönemde dizilerde yerini alacak. Birçok projede birlikte yer aldığı Ahmet Kural’ın geride bıraktığımız sezon TRT1 ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde yer alması ama Murat Cemcir’in dizilerden uzak durması dikkatleri çekmişti.

Sevenlerine yeni bir müjde veren Murat Cemcir, Ahmet Kural gibi dizi setlerine dönme kararı aldı… İstinye’de yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncu, yapımcı kimliği ile proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Cemcir, “İşler yolunda gidiyor. Bir dizi çekeceğiz” açıklamasında bulundu. Annesi ve kız kardeşi kanser ile mücadele eden ünlü oyuncu, bir yandan ailesine destek oluyor bir yandan da projeler yaparak yeni adımlar atmayı planlıyor.

İş görüşmeleri için İstanbul’a gelen ama çoğunlukla Tokat’ta ailesinin yanında olmayı tercih eden Murat Cemcir’in yeni dizi projesiyle ilgili farklı bir detay yok. Gelişmeler yaşandıkça aktarmaya devam edeceğiz.