Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisi, fena yakalandı! Birebir aynı! İzleyici o kadar dikkatli ki şıp diye farketti!

Camdaki Kız dizisi, fena yakalandı! Birebir aynı! İzleyici o kadar dikkatli ki şıp diye farketti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız, dün akşam 2. bölümüyle ekrandaydı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde oynadıkları dizi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan 4. dizi oldu. Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda dizileri de aynı ismin gerçek hikayelerinden esinlenilen diziler.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Camdaki Kız dizisi, usta oyuncuların da katılımıyla beğenilen bir proje oldu. Tamer Levent, Nur Sürer, Devrim Yakut, Şerif Erol gibi usta oyuncuların yanı sıra Hande Ataizi, Selma Ergeç, Nihal Menzil’in de yer aldığı Camdaki Kız, reytingleriyle de kanalın yüzünü güldürdü.

Hikaye, sağlam, oyunculuklar güçlü olarak değerlendirilirken, ilk bölümde çok eleştiri alan zoom hareketlerinin bu kez olmadığı da dikkatlerden kaçmadı.

Nadim Güç’ün yönetmenliğini üstlendiği dizi, sosyal medyada TT’de üst sıralarda yer alırken, AB ve ABC+1 kategorilerinde de gün birincisi oldu.

Gelelim dizide izleyenlerin gözünden kaçmayan bir ayrıntıya! Burcu Biricik’in hayat verdiği Nalan karakteri, annesi tarafından hastalık derecesinde korunaklı bir şekilde büyütülmüş. Bir şekilde üniversiteyi bitirip Mimar olan Nalan, çalışmaya da başlamış ama evde adeta altın bir kafeste gibi.

Camdaki Kız dizisi, fena yakalandı! Birebir aynı! İzleyici o kadar dikkatli ki şıp diye farketti! 12

Buna karşın son derece naif, sakin, nazik, zarif bir kişilik. Kıyafetleri, duruşuyla da modern bir prenses gibi. Dolayısıyla giydiği kıyafetler de özel olarak dikiliyor ve hazırlanıyor.

İşte izleyicinin gözünden kaçmayan o kıyafetlerin, İngiltere Prensi Cambridge Dükü William’ın eşi Kate Middleton’un tarzının neredeyse aynısı!

Hatta kimi kıyafetlerinin renkleri ve modelleriyle birebir aynı olduğunu da Camdaki Kız izleyenlerinden bazıları farkederek Nalan ve Kate’in fotoğraflarını yanyana koyup durumu da ortaya sermekte!

Camdaki Kız dizisi, fena yakalandı! Birebir aynı! İzleyici o kadar dikkatli ki şıp diye farketti! 13

Yukarıda kolajı yapılan fotoğraflardaki kıyafet seçimlerinin ve saç modellerinin benzerliği de Nalan karakteri oluşturulurken, modern bir prenses olan Kate’e benzetilmeye çalışıldığını da gösteriyor.

Camdaki Kız dizisi, fena yakalandı! Birebir aynı! İzleyici o kadar dikkatli ki şıp diye farketti! 14

İzleyiciler artık o kadar dikkatli ki gözlerinden hiç bir şey kaçmıyor! Kimi izleyiciler ise Nalan’ı biraz Diana’ya benzettiklerini de söylüyorlar. Aşağıda gelen yorumlardan bazılarını görebilirsiniz. Burcu Biricik’in de modern prenses tarzını taşıyabilecek fiziği, duruşu ve oyunculuğu ise büyük takdir görüyor.

Nalan’ın kostümlerindeki bu benzerlik kimi izleyicilerden eleştiri şeklinde yorumlar alsa da genel olarak dizi takipçilerinin gözünden artık hiç bir şeyin kaçmadığı ile ilgili yorumlarda pek çok ayrıntı görülmekte.

İşte gelen  yorumlardan bazıları…

Camdaki Kız dizisi, fena yakalandı! Birebir aynı! İzleyici o kadar dikkatli ki şıp diye farketti! 15

Camdaki Kız dizisi, fena yakalandı! Birebir aynı! İzleyici o kadar dikkatli ki şıp diye farketti! 16

Camdaki Kız dizisi, fena yakalandı! Birebir aynı! İzleyici o kadar dikkatli ki şıp diye farketti! 17