Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım’a ne oldu? Ünlü oyuncuyu hayranları neden tanıyamadı?

Murat Yıldırım’a ne oldu? Ünlü oyuncuyu hayranları neden tanıyamadı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ‘Ramo’ dizisiyle hayranlarının gönlünde taht kuran ünlü oyuncu Murat Yıldırım yeni sezonda ‘Aziz’ dizisiyle Show TV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkacak.

Ünlü oyuncu, .Magazin Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği 25. Altın Objektif Ödülleri gecesine katıldı. Geceye eşi İmam Elbani ile katılan Yıldırım, ‘Ramo’ dizisindeki rolüyle  ‘Yılın Aksiyon Dizi Oyuncusu’ ödülünü aldı.

Murat Yıldırım'a ne oldu? Ünlü oyuncuyu hayranları neden tanıyamadı? 8

Gecede çekilen fotoğraflarını instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan Murat Yıldırım fotoğrafa, “Magazin Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği güzel gecede ‘En İyi Aksiyon Erkek Oyuncu’ ve ‘En İyi Aksiyon Dizisi’  ödülü için teşekkürler. Bütün ‘Ramo’ ekibimi tebrik ediyorum ve bizi her zaman destekleyen cefakar Ramo fan club teşekkürler. Ve benim ödülümde çok büyük desteği olan sevgili eşim İman Ebani teşekkürler” yazarak duygularını ifade etti.  kullandı.

Murat Yıldırım'a ne oldu? Ünlü oyuncuyu hayranları neden tanıyamadı? 9

Eşi İmam Elbani’de oyuncunun paylaşımına, ‘Tebrikler aşkım seni çok seviyorum’ yazdı. Söz konusu paylaşım çok sayıda beğeni alırken, Murat Yıldırım’ın fotoğraflarda farklı gözükmesi hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Birçok kullanıcı bu değişikliğinin nedenini merak ederek, benzer soruları sordu.

Murat Yıldırım’ın paylaşımına; ‘Murat Bey çok değişmemiş mi?’, Murat fotoğrafta çok değişik çıkmamış mı? bana mı öyle geldi?, ‘Ne kadar çok değişmişsiniz!’  gibi yorumlar yapıldı.