Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Murat Yıldırım’ın Aziz dizisinin dışında bir projesi daha var!

Murat Yıldırım’ın Aziz dizisinin dışında bir projesi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, uzun süre dizilere ara verdikten sonra çok başarılı bir dönüş yaptı. İki sezon Ramo dizisinde başrolde yer alan oyuncu, başarılı bir aksiyon performansı sergiledi.

Ramo dizisinin ardından yeni sezon anlaşmasını da yapan oyuncu, Aziz isimli bir dizide rol alacak. Tarihi bir projede Aziz Payidar karakterini canlandıracak olan oyuncu yakında çekimler için Antakya’ya gidecek.

Murat Yıldırım’ın diziden başka bir projesi daha ortaya çıktı. Oyuncunun başrolünde yer aldığı Mısır yapımı olan Mako filminin fragmanı yayınlandı.

Mısır’da dev prodüksiyonla çekilen, 1991 yılında batan ve 464 kişiye mezar olan Salem Express gemisinin gerçek hikayesini anlatan Murat Yıldırım’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Mako filminin fragmanı yayınlandı!

Yakında Ortadoğu sinemasında izleyicisiyle buluşacak filmin yönetmenliğini Mohamed Hesham El-Rashidy’nin üstlenirken oyuncu kadrosunda başarılı oyuncu Murat Yıldırım’la birlikte Mısırlı Menna Fadali, Sarah Elshamy ve Nahed Elsebai ile Suriyeli aktör Kosai Khauli de yer alıyor.