Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu’nun sevgilisi yok ama mazereti çok!

Ahsen Eroğlu’nun sevgilisi yok ama mazereti çok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, son yılların en dikkat çeken kadın oyuncularından birisi oldu. Özellikle Menajerimi Ara dizisinde çok başarılı bir iş çıkartan oyuncu, geniş bir izleyici kitlesini etkiledi. Sosyal medyada da çok konuşulan isimlerden olan Eroğlu, yüksek enerjisi ve doğallığı ile hayranlarından beğeni topluyor.

Ünlü oyuncu, Menajerimi Ara’nın finalinden sonra yeni teklifler aldı. Yakında yeniden sete çıkacak olan oyuncu, proje hakkında detay vermek istemedi. Aşk hayatı sorulan oyuncu, bu konuda da vaktinin olmadığı savunmasını yaptı.

Ahsen Eroğlu, aşkın ne zaman geleceğinin belli olmadığını ifade etti ve şöyle konuştu: “Aslında zaman yok bunun için. Ben işe, sanata kendimi adamış durumdayım. Önce kariyer. Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir işti. Bu işler belli olmaz.”

Aşk kriterleri konusunda sorulan soruyu yanıtlayan oyuncu, hislerinin önemli olduğunu ve aşka emek vermenin de kendisini etkilediğini anlattı.

Ahsen Eroğlu, “Emek vermek bence önemli. Birisinin de benim için emek verdiğini hissedersem ve ben de bu sevgiyi paylaşırsam o zaman ilişki olabilir. Şimdilik öyle bir şey yok. Ama olmayacak anlamına gelmiyor. Şu an için iş odaklı ilerliyorum.”