Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım’ın başrolündeki Aziz bir dizi olmaktan çıktı, artık bir diziden daha fazlası!

Murat Yıldırım’ın başrolündeki Aziz bir dizi olmaktan çıktı, artık bir diziden daha fazlası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Aziz dizisi hak ettiği başarıyı gizli gücü sayesinde koruyor!
Show TV ekranında yayınlanan Aziz dizisinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Fırat Tanış, Ahmet Mümtaz Taylan gibi etkili oyuncular bir araya geldi. Dizinin 1930’lu yıllarda geçen hikayesinin bu kadar başarılı olması aslında Türkiye Cumhuriyeti’nin de çok önemli bir başarısının arka planını anlatmasında yatıyor.

Aziz dizi projesi; ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sağlığını kaybetme pahasına verdiği Hatay mücadelesinin ve bu vatan toprağının yeniden ülkemize katılmasının arka planında yaşanan insan hikayelerine gönderme yapan bir yapım…

Milli duyguları öne çıkartan, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu gösteren bir dizi haline gelen Aziz, bu noktada toplumdaki ayrışmanın ortadan kalkmasına hizmet eden bir dizi oldu…

Murat Yıldırım'ın başrolündeki Aziz bir dizi olmaktan çıktı, artık bir diziden daha fazlası! 30

İşte Aziz’in en büyük gizli gücü de bu… Diziyi izleyenler Hatay’ın geri alınması için yapılan özgürlük mücadelesinin arka planını bir aşk hikayesi ile birlikte izliyor. Aslında dizide anlatılan en önemli konu, bir ülkenin ayakta durabilmesi için gereken birinci şartın ülkedeki herkesin birbirine tutunması olduğunu gösteriyor.

İşte Aziz dizisinin reytinglerde iyi sonuçlar alması, sosyal medyada çok güçlü bir etkileşim oluşturmasının altında yatan en önemli nedenlerin başında da bu beraberlik duygusu yatıyor.

Türkiye’nin siyasi ortamından bağımsız bir şekilde Aziz dizisini izleyen her düşünce her farklı kültürden gelen insan aynı duyguları hissediyor. Aynı duygularda buluşuyor ve bu buluşma da birlik ile beraberliğin toplumlara nasıl önemli kazanımlar getirdiğini anlatıyor.

Murat Yıldırım'ın başrolündeki Aziz bir dizi olmaktan çıktı, artık bir diziden daha fazlası! 31

“Ne mutlu Türküm diyene” sözünün anlamını en iyi yansıtan projelerden birisi olan Aziz, artık bir dizi olmaktan çıktı ve birlik ile beraberliği aşılayan bir yapım olarak yoluna devam ediyor.

Dizinin iyi reytingler alması da bu duygunun milyonlarca izleyici tarafından sahiplenildiği gerçeğini ortaya koyuyor. Murat Yıldırım başta olmak üzere Aziz dizisine katkı sağlayan tüm ekip, bu gururun bir parçası durumunda.