Ana sayfa TV Programları Maske Kimsin Sen başladığı gibi görkemli bir şovla final yaptı!

Maske Kimsin Sen başladığı gibi görkemli bir şovla final yaptı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Maske Kimsin Sen yarışması final bölümüyle son kez ekrana geldi. Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol’un jüri koltuğunda oturduğu, sunuculuğunu Tansel Öngel üstlendiği yarışmada nefesler tutuldu ve performanslar izlendi.

Tüm dünyada “The Masked Singer” adıyla fenomen olan sıra dışı yarışma programında son kez kendi alanlarında ünlü isimler farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylediler. Dedektifler ile stüdyodaki ve ekran başındaki seyirciler de ünlünün kim olduğunu tahmin etmeye çalıştılar.

Yılbaşı itibariyle yayınlanmaya başlayan Maske Kimsin Sen yarışma programı dün akşam yayınlanan 9. Bölümünde yine performanslar birbirinden şahaneydi. İlk seçimler sonrasında elenen ünlüler belli olurken Kuzgun’un altından Kubilay Aka, Ördek maskesinin altından Aslı Bekiroğlu, Geyik maskesinin altından ise Burcu Özberk çıktı.

Maske Kimsin Sen başladığı gibi görkemli bir şovla final yaptı! 7
Sıra gecenin birincisine geldiğinde ise nefesler tutuldu. Maske Kimsin Sen programının finalinde birinci olan ünlü sesi ve yorumu çok beğenilen Aslan maskesinin altındaki isim Özge Borak oldu. İkinci Tavuskuşu maskesiyle Emre Altuğ, üçüncü ise Unicorn maskesinin altından çıkan Berna Laçin oldu.

Yapımcılığını Medyapım’ın, müzik direktörlüğünü ise Metin Özülkü’nün üstlendiği yarışmanın finalinde herkes bir araya gelerek veda ettiler.

Yarışmanın ardından sosyal medyada yorumlar peş peşe geldi. Birçok izleyici son dönemde stres atmak için bu programı izlediklerini ve keyif aldıklarını ifade ederken programı ve yer alan ünlülerin şarkılarını özleyeceklerini belirttiler.