Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin başrolü Celil Nalçakan’ın kesilen sahneleri için tepkisi gecikmedi!

Kardeşlerim dizisinin başrolü Celil Nalçakan’ın kesilen sahneleri için tepkisi gecikmedi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim, yeni sezonuyla da büyük ilgi görüyor. Fakat dizide son günlerde sular bir türlü durulmuyor.

Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Bilal Yiğit Koçak gibi başarılı isimlerin başrolünde yer aldığı Kardeşlerim dizisinde geçtiğimiz günlerde hikayenin gidişatını değiştirilecek hamleler yapıldı. İzleyicinin sevdiği Cemile karakterine hayat veren Nilsu Yılmaz diziden ayrılırken yerine yeni karakterleri canlandıracak oyuncu Ilgaz Kaya ve Enes Demirkapı kadroya katıldı.

Kardeşlerim dizisinde Oğulcan’ın biricik aşkı Harika karakterine hayat veren Gözde Türker’in de geçtiğimiz günlerde diziden ayrılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bu gelişmelerin ardından dün gece yayınlanan 39. Bölümün ardından bir “haykırış” da başrol oyuncusu Celil Nalçakan’dan geldi.

Kardeşlerim dizisinin başrolü Celil Nalçakan’ın kesilen sahneleri için tepkisi gecikmedi! 3

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı yorumda; “Oynadığımız 20 sahnenin 19 unu kafanıza göre kesecekseniz, oynamayalım kardeşlerim” notunu düştü. Bu yoruma hayranların destek mesajları gecikmezken bazıları üzüntülerini ve tepkilerini “Sahneler çok kopuk ve özensiz, sırf yazılmak için yazılmışlar. Sürekli konudan konuya atlıyoruz ve asıl önemli olan şeyleri zaman atlaması olarak görüyoruz. Sahnelerin kesilmesine şaşırmadım. Sanırım bu oyuncu fazlalığından ve sürekli yeni hikayeler açılmasından da kaynaklanıyor” detaylı bir şekilde ifade ederek, çıkarımlarda bile bulundular. Ünlü oyuncu, daha sonra bu mesajını sildi ama yankısı sosyal medyayı salladı.

Kardeşlerim dizisinin başrolü Celil Nalçakan’ın kesilen sahneleri için tepkisi gecikmedi! 7

Oysa reytinglerin yanı sıra özellikle sosyal medyada çok büyük başarılar elde eden dizinin kötü adamı Akif’i canlandıran başarılı oyuncu Celil Nalçakan’a daha önce verdiği bir röportajda başarının sırrını hem kamera arkasının hem de oyuncuların uyum içerisinde çalışması olarak göstermişti.

“Büyük başarımız için öncelikle kamera arkasını ve oyuncu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bizim işimizin iki ayağı var. Bunlardan biri genç oyuncu kardeşlerimin üstlendiği okul ayağı. Haliyle onlar bu platforma çok hakim. Onların akranı olan izleyicilerimiz de çok hakim. Ve onlar birbiriyle çok iyi anlaştı. Oyuncu kardeşlerimi izleyen kardeşlerim birbirleriyle çok iyi anlaştığı için böyle bir başarı geldi.”

Kardeşlerim dizisinin başrolü Celil Nalçakan’ın kesilen sahneleri için tepkisi gecikmedi! 4

Her zaman sakin tavırlarıyla dikkat çeken usta oyuncu Celil Nalçakan’ın bu çıkışının altında bakalım ne sebep yatıyor. İleriki zamanda öğreneceğiiz.