Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu, 2022 yılını sosyal medya paylaşımıyla özetledi!..

Ahsen Eroğlu, 2022 yılını sosyal medya paylaşımıyla özetledi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2016 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu Ahsen Eroğlu her rol aldığı yapımda yeteneğiyle adından söz ettiriyor.

Anne dizisindeki ‘Duru’ karakteri ile çok beğenilen, İstanbullu Gelin dizisinin ‘Yaz’ karakteri olarak akılda kalan oyuncu ekranlara en son Menajerimi Ara adlı dizi ile geldi.

2020 ile 2021 yıllarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisindeki ‘Dicle’ karakteri  oyuncunun büyük popülerlik elde etmesini sağladı. Menajerimi Ara’nın ardından ekranlara ara veren oyuncu bu arada da boş durmadı. Ağaçtaki Kız adlı tiyatro oyunuyla hayranlarının karşısına çıktı.

Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren ünlü oyuncunun son paylaşımı 2022 yılının özeti gibi oldu.

Ahsen Eroğlu, spor salonunda geçirdiği anlardan oluşturduğu videonun altına; “Spor salonunu ödeyip gitmediğim yılların acısını çıkardım bu yıl. 22 itibariyle buna bir son verdim. Her set boşluğunda gerçekten koşarak antrenmana gittim. Çekmediğim çok fazla an var, o da sporu yarım bırakıp soğumak istemediğim için. Bir de not bırakıyım… Spor salonları sohbet alanları değildir. Artık anlayan anladı. Anlayışınız için teşekkürler” notunu düştü.

Ahsen Eroğlu en son Merve Kült isimli sinema filminde ve Cem Yılmaz’ın Ayzek ile Bir Gece isimli sinema filminin kadrosunda yer aldı.