Ana sayfa Dizi Haberleri Müthiş teklif! Kuzey Yıldızı dizisinin finali sonrası Cengiz Bozkurt’un başına resmen talih kuşu kondu!

Müthiş teklif! Kuzey Yıldızı dizisinin finali sonrası Cengiz Bozkurt’un başına resmen talih kuşu kondu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Usta oyuncu Cengiz Bozkurt, şu sıralar meslek hayatında çok önemli bir anlaşmaya imza attı! Başarılı oyunculuğu ile rol aldığı her projede adeta fenomen olan Cengiz Bozkurt, ekrana son olarak Show TV’nin Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle gelmişti.

Oyuncunun daha sonra, dijital platform Exxen için yeni versiyonu çekilecek olan Leyla İle Mecnun dizisinde yeniden rol almayı kabul ettiği de yansıdı medyaya.

Bozkurt, Erdal Bakkal karakteri ile, TRT’nin unutulmaz dizisinde yine çok konuşulan bir isim olmuştu. Önce tüm kadrosu toparlanan dizide oynamak istemese de daha sonra yönetmen Onur Ünlü’nün ikna ettiği konuşuldu.

Cengiz Bozkurt’un bu kez dünyaca ünlü bir yapım şirketi ile imza attığı öğrenildi! Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından Bozkurt’un Parasite filminin yapımcısı ile anlaştığını duyurdu.

Büyük ses getiren, dünya çapında çok konuşulan bir film olan Parasite filminin yapımcısı, bu kez Ağustos ayında çekimlerine başlanacak olan ‘Extreme Job’ filminin Türkiye uyarlamasını çekmeye hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yapacağı film için Cengiz Bozkurt’un da anlaşma sağladığı belirtilmekte.