Ana sayfa Dizi Fragmanları Aybüke Pusat, Ceyhun Mengiroğlu ve Cengiz Bozkurt ile Teşkilat dizisi çok farklı bir hikaye sunacak!

Aybüke Pusat, Ceyhun Mengiroğlu ve Cengiz Bozkurt ile Teşkilat dizisi çok farklı bir hikaye sunacak!

tarafından ker_def

Aybüke Pusat, Ceyhun Mengiroğlu ve Cengiz Bozkurt performanslarıyla çok konuşulacak… TRT 1’de yayınlanan, her hafta reyting rekorları kıran Teşkilat, Pazar akşamı dördüncü sezonuyla ekrandaki yerini alacak.

Her sezonuyla soluksuz izlenen ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşan ‘Teşkilat’ın dördüncü sezonunda birçok sürpriz gelişme yaşanacak. Dizinin yeni hikayesinde başarılı oyuncular Aybüke Pusat, Ceyhun Mengiroğlu ve Cengiz Bozkurt ‘Erdemsoy ailesi’ olarak izleyici ile buluşacak.

Yeni sezonda Ömer, Balkan devletleri teşkilatının uğradığı saldırı üzerine devletin birçok kurumundan görevlinin bir araya geldiği yeni bir ekip kuracak veUluslararası güvenlik işleri başkanı Neslihan ile birlikte çalışacak. Neslihan Erdemsoy karakterine Aybüke Pusat hayat verirken kardeşi Cihangir Erdemsoy’u Ceyhun Mengiroğlu, babası Çetin Erdemsoy’u ise Cengiz Bozkurt canlandıracak.

Erdemsoy Ailesi:

Neslihan Erdemsoy (Aybüke Pusat): Dışişleri Bakanlığı’nda üst düzey diplomat. Mostar doğumlu, Balkanlarda yaşanan acıların canlı şahidi, geçmişinde bunun izleri mevcut. Ömer’le birlikte Şirket denen yapıyla mücadele ederken çok büyük sürprizlerle karşılaşacaktır.

Cihangir Erdemsoy – Yakışıklı (Ceyhun Mengiroğlu):

Neslihan’ın kardeşi, Mostar doğumlu. Ömer’le eskiden kalan bir usta-çırak ilişkisi olan MİT görevlisi. Lakabı Yakışıklı. Ablası onun ekibe girmesini istemese de o can atar ve en nihayetinde ekibe girer.

Çetin Erdemsoy (Cengiz Bozkurt): Emekli büyükelçi olan Çetin Erdemsoy hala devlet tarafından fikirlerine ve bilgi birikimine önem verilen biri. Neslihan’ın her daim destekçisi ve akıl hocası olan Çetin, Cihangir’in ise MİT’te çalışmasını hiç istemiyor.

Teşkilat, yeni sezonuyla Pazar günü saat 20.00’de TRT 1’de…