Ana sayfa Sosyal Medya Ne Engin Akyürek, ne Kerem Bürsin ne de İbrahim Çelikkol! Birincinin adı Can Yaman!

Ne Engin Akyürek, ne Kerem Bürsin ne de İbrahim Çelikkol! Birincinin adı Can Yaman!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adba Analytics, The Brand Age isimli dergi için 2020 yılının televizyon dünyasının sosyal medyada en çok konuşulan konuları hakkında bir analiz hazırladı. Bu analize göre en çok konuşulan diziler, kadın ve erkek oyuncular da ortaya çıktı.

2020 yılında sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular listesinde çok dikkat çeken sonuçlar var. Erkenci Kuş’un ardından sözleri ile büyük eleştiriler alan ve bir süre ortalıktan kaybolmak durumunda kalan Can Yaman için, 2020 yılı çok bereketli geçti. Askerlik dönüşü kısa saçları ile dikkat çeken ve yeni yıla Bay Yanlış dizisini de sığdıran oyuncu, yurt dışında hayranlarına hayran katmaya da devam etti. Özge Gürel ile, Dolunay dizisinden sonra bir kez daha buluşan Can Yaman; Bay Yanlış’ın da etkisi ile sosyal medyada 2020 yılının en çok konuşulan erkek oyuncusu olmayı başardı.

Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Sancar Efe karakteri ile yeniden ekranlara dönüş yapan Engin Akyürek de birinciliği zorladı ama Can Yaman’ın gerisinde kalarak ikincilikle yetinmek durumunda kaldı. Üçüncü sırada ise Sen Çal Kapımı ile yıldızı bir anda parlayan Kerem Bürsin oldu.

Yapılan araştırmada Fazilet Hanım ve Kızları ile geniş kitleler tarafından tanınan, Elimi Bırakma ile çok sevilen Alp Navruz, Zümrüdüanka dizisinin de etkisi ile yılın en çok konuşulan 4. erkek oyuncusu olarak listede yerini aldı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine müthiş bir oyunculuk sergileyen İbrahim Çelikkol da hayran kitlesini artırdı ve listeye de 5. sıradan giriş yaptı. Sırasıyla yılın en çok konuşulan erkek oyuncusu listesinin devamı şöyle:

Akın Akınözü (Hercai), Cihangir Ceyhan (Çukur – Alev Alev), Aras Bulut İynemli, (Çukur), Uraz Kaygılaroğlu (Sefirin Kızı), Murat Yıldırım (Ramo).