Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’in pozuna bayılan bayılana! Demet Özdemir’in bu fotoğrafını beğenmeyen var mı?

Aslıhan Güner’in pozuna bayılan bayılana! Demet Özdemir’in bu fotoğrafını beğenmeyen var mı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarında yayınlanan dizileriyle gündemde olan iki ünlü oyuncu Aslıhan Güner ve Demet Özdemir’in son yaptıkları paylaşımlar, takipçilerinin de büyük beğenisini kazandı. Her ikisi de halihazırda dizileri ile gündemde olsalar da sosyal medyayı etkin kullanan isimler olarak hayranlarının markajındalar.

İlk olarak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle Show TV’de her Cumartesi ekranlara gelen Aslıhan Güner’e bakalım. Dizide oynadığı Yıldız karakteri için saçlarını kırmızıya yakın bir kızıla boyayan oyuncu, bu haliyle büyük dikkat çekiyor.

Mavi gözleri daha da belirginleşen Aslıhan Güner’in eski hali çoktan unutuldu! Kızıl saçları ile imajını tazeleyen Aslıhan Güner, dizide her ne kadar düz ya da dalgalı saçlarla görünse de kıvırcık saçların da kendisine çok yakıştığı zaman zaman yaptığı paylaşımlardan görülmekte.

Aslıhan Güner, son olarak aşağıdaki pozunu paylaştı. Bu pozu, hayranlarından pek çok beğeni ve övgü dolu yorumlar alırken, kimi meslektaşlarından da iltifatlar gelmekte.

Aslıhan Güner'in pozuna bayılan bayılana! Demet Özdemir'in bu fotoğrafını beğenmeyen var mı? 9

Oyuncu Burcu Binici, Aslıhan Güner’i aşağıda görülen Disney karakterlerinden Merida’ya benzetmiş. Çok da haksız sayılmaz. Kıvırcık ve kızıl saçlarıyla Merida, sanki Aslıhan Güner’in karikatürize edilmiş hali gibi! Üstelik gözleri de mavi…

Aslıhan Güner'in pozuna bayılan bayılana! Demet Özdemir'in bu fotoğrafını beğenmeyen var mı? 10

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine Şahika karakteriyle yeni katılan Ayçin İnci de Aslıhan Güner’in fotoğrafına “şiirler yazılır” mesajını not düşmüş. Oyuncu Ayşegül Günay ise ‘Bebek bebek’ diyerek Güner’e beğenisini göstermekte.

Kuruluş Osman dizisinde oynayan Zeynep Tuğçe Bayat da meslektaşı ve arkadaşı olan Aslıhan Güner’e kalpli emojiyle sevgilerini göndermekte.

Kuzey Yıldızı dizisinde kardeşi Poyraz’ı oynayan Burak Can da ateş ve öpücük emojileriyle rol arkadaşının fotoğrafını beğendiğini ifade ediyor.

Dizide Kuzey’in kızı Feride’yi oynayan Gizem Güneş de ‘Mermaid’ deniz kızı yorumunu yapmış.

Aslıhan Güner, yukarıdaki fotoğrafıyla övgü üstüne övgü almaya devam ediyor…

Gelelim Demet Özdemir’e…

Aslıhan Güner'in pozuna bayılan bayılana! Demet Özdemir'in bu fotoğrafını beğenmeyen var mı? 11

tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde İbrahim Çelikkol ile oynayan Demet Özdemir, son dönemin popüler oyuncuları arasında. 28 yaşında olan genç oyuncu, 2013 yılında ‘Sana Bir Sır Vereceğim’ isimli diziyle ilk kez ekrana geldi. Henüz 7-8 yıldır tanınıyor ama bu kadar süre içinde başarılı kariyeri ile büyük  bir kesim tarafından tanınıyor.

Çilek Kokusu ve ardından No:309 dizisiyle tanınırlığı artan oyuncu, Erkenci Kuş dizisinde ise başarılı performansı ile hem çok beğenildi hem de hayran kitlesini büyüttü. Şimdilerde de Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile kariyerindeki başarılı grafiği yükseltmekte.

Demet Özdemir, instagram’ı da etkin kullanan bir isim. Oyuncu, yaptığı paylaşımlarla da gündeme geliyor. Pek çok dergiye kapak olan, farklı nedenlerle objektif karşısına geçerek pozlar veren oyuncunun bazı fotoğrafları var ki hemen herkesin beğenisini kazanıyor.

Yukarıdaki fotoğrafı da bunlardan birisi. Oyuncunun saçı, makyaj ve kıyafeti ile bambaşka bir tarz ve duruş sergilediği görülüyor. Zarif görünüşünün yanı sıra adeta yabancı modellerin kapak fotoğrafları gibi bir imajla görünüyor fotoğrafta. Siyah ve göğüs dekolteli bluzu hayli iddialı ve şık görüntüsü de hayranlarının sosyal medyada beğenisini kazandı.